BRODEQUIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- DST
- weteran forumowych bitew
Re: BRODEQUIN
Fajne wywiadełe.
Album jednak kosi, często wracam.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Aleś pan poleciał z tym Despise the Sun w tej recenzji panie Olo! Toć to nie ten rozmach, nie to szaleństwo! Brodequin jest w moim odczuciu tworem bardziej skonsolidowanym, esencjonalnym. Czystym, zagęszczonym błonnikiem i jak ten błonnik działa, wypełniając twoje kichy dorodnym ... albo ok, zostawmy te analogie XD.
Niczego nie chcę tej płycie ujmować, bo siadła mi jak mało co, ale te porównania moim zdaniem nietrafione. Świetna, uczciwa płyta bez zbędnych ceregieli i siłowego szukania złożoności i dlatego też ja sam nie doszukiwałbym się porównań do absolutu jakim jest DtS czy tym bardziej mocno przebrzmiałego dla mnie Nile.
Mocne jębnięcie w dziesiątkę (czy tam dziewiątkę) w stylu Brodequin, i tylko Brodequin tam jest mi potrzebny.
Niczego nie chcę tej płycie ujmować, bo siadła mi jak mało co, ale te porównania moim zdaniem nietrafione. Świetna, uczciwa płyta bez zbędnych ceregieli i siłowego szukania złożoności i dlatego też ja sam nie doszukiwałbym się porównań do absolutu jakim jest DtS czy tym bardziej mocno przebrzmiałego dla mnie Nile.
Mocne jębnięcie w dziesiątkę (czy tam dziewiątkę) w stylu Brodequin, i tylko Brodequin tam jest mi potrzebny.
- Sybir
Tak.est pisze:uczciwa płyta bez zbędnych ceregieli i siłowego szukania złożoności
Nudzę się przy tej płycie. Widać nie dla mnie Brodequin.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Twoja strata misiaczku.
- Sybir
Przeczytałem "twoja stara" i już odpowiadałem ogniem, alem przeczytał jeszcze raz. ;___;
Żadna strata, imho - może ewentualnie dla SoM.
Żadna strata, imho - może ewentualnie dla SoM.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Z różnych źródeł docierają zgoła inne informacje. Na pewno sprzeda się lepiej w tym roku niż trójka Mitochondrion XD
- Sybir
Też tak sądzę - nawet w przypadku, w którym trójka Mitochondrion faktycznie będzie miała premierę w 2024 r.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
tak, zgadza się - to nie porównanie całej płyty tylko kwestia budowania tego pierwiastka monumentalizmu - to tylko w tym detalu chodziło. Ale fakt, że lepiej takich wrzutek unikać dla ludzi, którzy całą recenzję przelatuję tylko wzrokiem wyłapując punkty zaczepienia w postaci "for fans of...". Sam tak nie raz robię z resztą
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
Wypraszam sobie, wcale nie czytam recenzji po łebkach! To po prostu kłuje w oczy
- Sybir
Monumentalizm?
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Panowie, nadeszła godzina "W". Po długim czasie oczekiwania, w końcu pojawiła się u naszego dystrybutora płyta, która niejednemu zrobiła "kuku". Cena zachęcająca, więc wiecie co macie robić?
https://mystic.pl/product-pol-75092-Bro ... query_id=1
Premiera za trzy dni, ale już można zamawiać preorderem.
Nie dziękujcie, prędzej czy później też byście znaleźli. Tym razem prędzej.
https://mystic.pl/product-pol-75092-Bro ... query_id=1
Premiera za trzy dni, ale już można zamawiać preorderem.
Nie dziękujcie, prędzej czy później też byście znaleźli. Tym razem prędzej.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Znów jebany digisrak...
-
No cóż, lepsze to niż mpchujki. Też ubolewam, ale i tak kupiłem. Bo muszę to mieć na fizycznym nośniku. A jak pojawi się w jewelu to kupie i jewel.
- dzik
- rasowy masterfulowicz
-
Może komuś uda się ściagnąć jakis merch od nich - ostatnio oglądałem i powiem szczerze, że zarówno wybór wzorów jak i wykonanie budzą mój zachwyt.
- tomekw48
- postuje jak opętany!
- Żułek
niby same ochy i achy od dawna czytam o nowej płycie, okładka czesto widziana tu i tam ale nigdy o nich nie słyszałem i w sumie myślałem ze to jakieś gruzy nowe na które nie specjalnie mam ochote ostatnio
czytam se nowego Musicka a tam wywiad z nimi, zamiast o muzie gadają o średniowiecznych torturach
no spoko se mysle trzeba sprawdzić
a no jak Nasum jeszcze tak ładnie się rozpisał to nie miałem wyjścia i wlaśnie se leci
pierwsze wrażenia pozytywne, nawet bardzo, mógłby być troche wokal bardziej czytelny ale przynajmniej nie świniakuje bo tak bym wyłączył w połowie pierwszego kawałka
bede sobie wracał i może sprawdze poprzednie
czytam se nowego Musicka a tam wywiad z nimi, zamiast o muzie gadają o średniowiecznych torturach
a no jak Nasum jeszcze tak ładnie się rozpisał to nie miałem wyjścia i wlaśnie se leci
pierwsze wrażenia pozytywne, nawet bardzo, mógłby być troche wokal bardziej czytelny ale przynajmniej nie świniakuje bo tak bym wyłączył w połowie pierwszego kawałka
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- DST
- weteran forumowych bitew
Mi poprzednie nie leżą, brudna death metalowa mielona. W sumie brzmi to jak komplement, ale nie tutaj. Źle wyprodukowane, mało czytelne lecenie na oślep. Ta nowa to inna jakość. Jak poprzednie mateksy tylko na sterydach, cięższe i lepiej skomponowane.Żułek pisze: ↑05-08-2024, 18:40niby same ochy i achy od dawna czytam o nowej płycie, okładka czesto widziana tu i tam ale nigdy o nich nie słyszałem i w sumie myślałem ze to jakieś gruzy nowe na które nie specjalnie mam ochote ostatnio
- Żułek
sprawdziłem z ciekawości 1 przypadkowy kawałek
to jeśli tak ma to wyglądać to nic z tego faktycznie nie będzie bo nie cierpie takich bebnów
od takiego ciągłego pykania szlag mnie trafia
to jeśli tak ma to wyglądać to nic z tego faktycznie nie będzie bo nie cierpie takich bebnów
od takiego ciągłego pykania szlag mnie trafia
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- TheDude
- zahartowany metalizator
^ Włącz nowy album albo jakieś Lego pooglądaj