Słyszał ktoś ten odnaleziony album "Volume II: Black Lizards Cry." wydany jako w końcu jako "Vol. 2"? Jak to się ma do "Grey Misery"?
Hellthrasher - dużo masz tego i "1990"? Niestety mam nieprzewidziane wydatki na przyszły miesiąc natury niemuzycznej...
DISGRACE (Fin)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Grindead
- postuje jak opętany!
Re: DISGRACE (Fin)
Do "Grey Misery" bardzo malo sie ma, blizej mu np. do "Wolverine Blues".
Jak dla mnie mimo zmian zawsze grali (i nadal graja) swietna muzyke, przyznam ze najczesciej slucham "Grey Misery", ale nic dziwnego skoro to jeden z najlepszych death metalowych albumow w ogole.
Jak dla mnie mimo zmian zawsze grali (i nadal graja) swietna muzyke, przyznam ze najczesciej slucham "Grey Misery", ale nic dziwnego skoro to jeden z najlepszych death metalowych albumow w ogole.
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Serio tak myślisz czy se żarty robisz?Grindead pisze:ale nic dziwnego skoro to jeden z najlepszych death metalowych albumow w ogole.
- Grindead
- postuje jak opętany!
Jak najbardziej serio, ale nie chce mi sie bawic w gadki o "gustach obiektywnych" i tego typu bzdurach. ;)
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Po prostu to jedna z płyt tektonicznych i tyle:)
-
Serio tak pytasz czy robisz sobie kiepskie żarty?Maleficio pisze:Serio tak myślisz czy se żarty robisz?Grindead pisze:ale nic dziwnego skoro to jeden z najlepszych death metalowych albumow w ogole.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Serio pytasz czy on serio pyta czy robisz sobie kiepskie żarty? :)
- Najprzewielebniejszy
wy tak na serio?
- Maleficio
- Kontakt:
Bo jeżeli Grey Misery to płyta tektoniczna to co można powiedzieć o Slumber of Sullen Eyes, Shadows of the Past czy World Without God? Ze to cząstki protonowe?
-
Może to długo poszukiwany bozon Higgsa, czarna materia albo neutriny?
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
'Grey Misery' jest ok, czasem jeszcze zapodam taśmę, przeszła mi przez łapy (2005?) również kaseta z 'Superhuman...' na której zmienili styl ale wtedy coś nie podeszła.
Yare Yare Daze
- Harlequin
Wotświeże ten temat, bo "Grey Misery" to kawał bardzo dobrego death metalu mocno barwionego grindem. Miłośnicy "Symphonies Of Sickness" powinni zdecydowanie się z tym zapoznać i poszperać na półkach. Bardzo dobrze się tego słucha.
- bartwa
W końcu można dostać demosy i Grey Misery na CD za normalne pieniądze:
https://shop.fallentemple.pl/disgrace-1 ... 26912.html
https://shop.fallentemple.pl/disgrace-g ... 26911.html
Grey Misery rządzi, potem stało się z nimi coś dziwnego.
https://shop.fallentemple.pl/disgrace-1 ... 26912.html
https://shop.fallentemple.pl/disgrace-g ... 26911.html
Grey Misery rządzi, potem stało się z nimi coś dziwnego.
PLASTIK NIE JEST METALEM