qip "On Ephemeral Substrates"
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: qip "On Ephemeral Substrates"
tak. juz jest w sklepie u wydawcy. Digipak CD. https://deformeathing.com/pl/p/PINCER-C ... ipack/3438
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Obawiam się, że nie chodziło Kilgore'owi o digi pisząc 'normalny' 

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- zaczyna szaleć
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
Oj dobrze że posłuchałem z neta, dla mnie będzie rozczarowanie roku No ale to niby inny zespół. Nie moja bajka. Pewnie jeszcze zrobię podejście bo qIp to uwielbiam, ale te wokale np w pierwszym kawałku, jeżu miłosierny co to się stanęło jak słyszę te melo zaśpiewy to czekam kiedy wejdzie jakaś niewiasta, eh
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
-
- zaczyna szaleć
Kilgore pisze: ↑14-09-2024, 08:00Oj dobrze że posłuchałem z neta, dla mnie będzie rozczarowanie roku No ale to niby inny zespół. Nie moja bajka. Pewnie jeszcze zrobię podejście bo qIp to uwielbiam, ale te wokale np w pierwszym kawałku, jeżu miłosierny co to się stanęło jak słyszę te melo zaśpiewy to czekam kiedy wejdzie jakaś niewiasta, eh
Może w następnym utworze wpadnie kobieta z kawą i ciasteczkiem, żeby uśmierzyć Twą boleść.

No przykro mi bo płytę pisałem z myślą o Tobie. Po cichu liczyłem, że będziesz nią oczarowany.
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
Coś mi się widzi że będzie trzeba wejść pod stół i odszczekać, tak sobie słucham z cd ( bardzo ładne wydanie jak na digi) i coraz bardziej mi się podoba, za dziesiątym razem nawet wokale przestały drażnić. Słucham dalejinsectoid pisze: ↑14-09-2024, 11:32Kilgore pisze: ↑14-09-2024, 08:00Oj dobrze że posłuchałem z neta, dla mnie będzie rozczarowanie roku No ale to niby inny zespół. Nie moja bajka. Pewnie jeszcze zrobię podejście bo qIp to uwielbiam, ale te wokale np w pierwszym kawałku, jeżu miłosierny co to się stanęło jak słyszę te melo zaśpiewy to czekam kiedy wejdzie jakaś niewiasta, eh
Może w następnym utworze wpadnie kobieta z kawą i ciasteczkiem, żeby uśmierzyć Twą boleść.
No przykro mi bo płytę pisałem z myślą o Tobie. Po cichu liczyłem, że będziesz nią oczarowany.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas