GOD DETHRONED

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Ogre
weteran forumowych bitew

Re: GOD DETHRONED

16-12-2019, 09:08

Cieszę się, że God Dethroned wybrał akurat ten utwór na promocyjny i podobne odczucia mam oglądając teledysk. Cieszę się dlatego, że już jestem niemal w 100% pewny że po nowy album nie siegnę.
W moim odbiorze God Dethoned miał swój "złoty czas" do Ravenous - potem nastąpił początek drogi w odmienną stronę i powolny zjazd po równi pochyłej. Dzięki podobnym utworom promocyjnym, utwierdzają mnie tylko w tym.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

29-01-2020, 20:03

płyta od kilku dni w wypożyczalniach, radze tego nie robić ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Nasum

29-01-2020, 20:12

Czyli jednym słowem tragedia?
Awatar użytkownika
Żułek

29-01-2020, 20:35

no dobrze nie jest ;)

[youtube][/youtube]
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

29-01-2020, 23:00

Żułek pisze:no dobrze nie jest ;)

[youtube][/youtube]
Grają tak, jak ManU ostatnio :D
Awatar użytkownika
Żułek

30-01-2020, 00:01

ej dzisiaj wygrali :P i to derby :P w 10 :P jebany sabotażysta Matic :P

Awatar użytkownika
Żułek

02-07-2024, 00:53

;)

Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
mistrz forumowej ceremonii

31-10-2024, 12:51

Jest nowa plyta "The Judas Paradox" w wypozyczalniach i bardzo mi sie podoba.

W 2003-2004 roku w internetach bylo cos takiego jak Black Metal Radio, ktore w rzeczywistosci bylo strona ktora zawierala embedded odtwarzacz, zawierajacy kilkadziesiat roznych kawalkow blackmetalowych z okladkami. Mialem 15-16 lat i bardzo mnie to jaralo. Byl na nim tez "Soul Sweeper" God Dethroned, ktory strasznie zapadl mi w pamiec.

Tak wiec siegnalem i po nowa "The Judas Paradox", i czuje sie tak samo, jak wtedy - jakby te 20 lat nic z nimi nie zmienilo. Ten sam sredniego ciezaru black/death metal z wyraznymi melodiami, ale tez jadowity i nie popadajacy w chalture. "Rat Kingdom" - super. Jesli ktos lubi taki black metal srodka, to i to mu przypasuje.

Obrazek
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

31-10-2024, 13:35

Pamiętam Black Metal Radio.
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

31-10-2024, 13:48

Black Metal Radio było spoko.

Samo God Dethroned lubiłem bardzo, do "Into...". Potem jakoś zaczęło powiewać nudą. Inna kwestia, że grali na którejś Metalmanii z lat "00 i bardzo mnie zawiedli. Występ był bez życia, energii i na odwal.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Dragazes
w mackach Zła

31-10-2024, 16:35

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
31-10-2024, 12:51
Jest nowa plyta "The Judas Paradox" w wypozyczalniach i bardzo mi sie podoba.

W 2003-2004 roku w internetach bylo cos takiego jak Black Metal Radio, ktore w rzeczywistosci bylo strona ktora zawierala embedded odtwarzacz, zawierajacy kilkadziesiat roznych kawalkow blackmetalowych z okladkami. Mialem 15-16 lat i bardzo mnie to jaralo. Byl na nim tez "Soul Sweeper" God Dethroned, ktory strasznie zapadl mi w pamiec.

Tak wiec siegnalem i po nowa "The Judas Paradox", i czuje sie tak samo, jak wtedy - jakby te 20 lat nic z nimi nie zmienilo. Ten sam sredniego ciezaru black/death metal z wyraznymi melodiami, ale tez jadowity i nie popadajacy w chalture. "Rat Kingdom" - super. Jesli ktos lubi taki black metal srodka, to i to mu przypasuje.

Obrazek
O kurde, ale mi zafundowałeś podróż do przeszłości. Soul Sweeper poznałem dzięki składance dołączonej do MH. Bardzo mi się ten utwór wtedy podobał, byłem jeszcze młodszy niż ty.
Odsluchalem teraz z youtube, straszny kał xD
Taki generyczny heavy metal przebrany za black.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
ODPOWIEDZ