Cieszę się, że God Dethroned wybrał akurat ten utwór na promocyjny i podobne odczucia mam oglądając teledysk. Cieszę się dlatego, że już jestem niemal w 100% pewny że po nowy album nie siegnę.
W moim odbiorze God Dethoned miał swój "złoty czas" do Ravenous - potem nastąpił początek drogi w odmienną stronę i powolny zjazd po równi pochyłej. Dzięki podobnym utworom promocyjnym, utwierdzają mnie tylko w tym.
GOD DETHRONED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: GOD DETHRONED
płyta od kilku dni w wypożyczalniach, radze tego nie robić ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Czyli jednym słowem tragedia?
- Żułek
no dobrze nie jest ;)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Grają tak, jak ManU ostatnio :DŻułek pisze:no dobrze nie jest ;)
[youtube][/youtube]
- Żułek
ej dzisiaj wygrali :P i to derby :P w 10 :P jebany sabotażysta Matic :P
- Żułek

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Jest nowa plyta "The Judas Paradox" w wypozyczalniach i bardzo mi sie podoba.
W 2003-2004 roku w internetach bylo cos takiego jak Black Metal Radio, ktore w rzeczywistosci bylo strona ktora zawierala embedded odtwarzacz, zawierajacy kilkadziesiat roznych kawalkow blackmetalowych z okladkami. Mialem 15-16 lat i bardzo mnie to jaralo. Byl na nim tez "Soul Sweeper" God Dethroned, ktory strasznie zapadl mi w pamiec.
Tak wiec siegnalem i po nowa "The Judas Paradox", i czuje sie tak samo, jak wtedy - jakby te 20 lat nic z nimi nie zmienilo. Ten sam sredniego ciezaru black/death metal z wyraznymi melodiami, ale tez jadowity i nie popadajacy w chalture. "Rat Kingdom" - super. Jesli ktos lubi taki black metal srodka, to i to mu przypasuje.

W 2003-2004 roku w internetach bylo cos takiego jak Black Metal Radio, ktore w rzeczywistosci bylo strona ktora zawierala embedded odtwarzacz, zawierajacy kilkadziesiat roznych kawalkow blackmetalowych z okladkami. Mialem 15-16 lat i bardzo mnie to jaralo. Byl na nim tez "Soul Sweeper" God Dethroned, ktory strasznie zapadl mi w pamiec.
Tak wiec siegnalem i po nowa "The Judas Paradox", i czuje sie tak samo, jak wtedy - jakby te 20 lat nic z nimi nie zmienilo. Ten sam sredniego ciezaru black/death metal z wyraznymi melodiami, ale tez jadowity i nie popadajacy w chalture. "Rat Kingdom" - super. Jesli ktos lubi taki black metal srodka, to i to mu przypasuje.

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- dzik
- zahartowany metalizator
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Black Metal Radio było spoko.
Samo God Dethroned lubiłem bardzo, do "Into...". Potem jakoś zaczęło powiewać nudą. Inna kwestia, że grali na którejś Metalmanii z lat "00 i bardzo mnie zawiedli. Występ był bez życia, energii i na odwal.
Samo God Dethroned lubiłem bardzo, do "Into...". Potem jakoś zaczęło powiewać nudą. Inna kwestia, że grali na którejś Metalmanii z lat "00 i bardzo mnie zawiedli. Występ był bez życia, energii i na odwal.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Dragazes
- w mackach Zła
O kurde, ale mi zafundowałeś podróż do przeszłości. Soul Sweeper poznałem dzięki składance dołączonej do MH. Bardzo mi się ten utwór wtedy podobał, byłem jeszcze młodszy niż ty.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑31-10-2024, 12:51Jest nowa plyta "The Judas Paradox" w wypozyczalniach i bardzo mi sie podoba.
![]()
Odsluchalem teraz z youtube, straszny kał xD
Taki generyczny heavy metal przebrany za black.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.