Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Do dzisiaj nie mogę rozstrzygnąć kto wypadł lepiej na splicie z 1996-go. Osculum Infame czy Funeral.... Jednak Funeral czy jednak Osculum Infame... Raz obstawiałem pierwszych a raz drugich. Ale to chyba dobrze świadczy o zajebistości tego splitu :).
w vvontku o Arkhon Infaustus, wspomniałę o labellu francuskim Impure Wedding. Oni też popełnili reedycję materiału Osculum Infame z roku 2000, czyli Epy "The Black Theology", na kasetę czekam z innego źródła, wyszedł też bieda digi oraz 12"LP, który dobrze się słucha i prezęntuję xdd
Ooo... a gdzieś w Polandii ten Całus w Dupę Dyjabła można zanabyć?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Ooo... a gdzieś w Polandii ten Całus w Dupę Dyjabła można zanabyć?
cd digi, w Fallen T. , winylleum nie wiem....
No właśnie ten piękny ognisty winylleum...
Poszukam.
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
No właśnie ten piękny ognisty winylleum...
Poszukam.
jedna kopia, stan taki se...a druga. gość z Luxemburga woła w szippingiem prawie 70 ełro. Z discoksu.
no trochę dużo bitcoinów.... dzieki za namiary. Błogosławieni cierpliwi i wędkarze. Będę szukaU!
Medieval Prophecy, na 2025 zapowiada reedycję splitu z 1995 Osculum Infame/Funeral, w wersji CD.
Osculum Infame (Fr.) / Funeral (Fr.) split CD
After re-releasing this split on LP earlier in 2024, the time has come for the first ever CD version of this legendary split including 3 Autumn 1995 Funeral rehearsal tracks as bonus.