dokładnie...ultravox pisze:Ładne... Zabawne, że podziemne zespoły z małym budżetem wykręcają o wiele lepsze brzmienie (bębny chociażby) niż "gwiazdy" sponsorowane przez Nuclear Blast czy Century Media. I wcale nie chodzi o to, że jest surowo czy tam garażowo, bo nie jest. Ostatnie płyty Immolation czy Kataklysm brzmię przy tym jak muzyka tworzona na laptopie.
DESTRUKTOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
Re: DESTRUKTOR
- Mental
pisałem nie raz, że im większy budżet tym chujowsze brzmienie. tutaj natomiast wszystko brzmi tak jak powinno brzmieć w muzyce metalowej. co do samej zawartości - miazga. niechże ktoś to sprowadzi do pl.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
- morbid
- rasowy masterfulowicz
gut shitNekromantheon pisze:Jest całość
" onclick="window.open(this.href);return false;
- IMP-|-OUS
pewnie będzie w garazelu lub u helltrashera :-)Mental pisze:pisałem nie raz, że im większy budżet tym chujowsze brzmienie. tutaj natomiast wszystko brzmi tak jak powinno brzmieć w muzyce metalowej. co do samej zawartości - miazga. niechże ktoś to sprowadzi do pl.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Kolejny odgrzewany kotlet?
- ultravox
- zahartowany metalizator
Jeśli masz na myśli to, że nie ma w tej muzyce niczego nowatorskiego, to tak, ale "odgrzewany kotlet" to dość niesprawiedliwe określenie dla twórczości tej zacnej kapeli.
- Drone
Fantastyczny zespół, poprzednia płyta kosi równo z ziemią.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bloodcult
aż ciężko mi uwierzyć że to Longinus696 założył temat. Kiedyś Metal a dziś dziś tylko Bjork, rapsy i hipsteriada :(
- Drone
-
- zahartowany metalizator
Cradle of Filth to nadmetal. Reszta ludzi grających ciężką odmianę muzyki to podmetale. Coś jak podludzie albo Atheist.
-
- postuje jak opętany!
Debiut katowałem przez ponad tydzień na zmianę z pierwszym Nekromantheon. Jest szansa na powtórne kuku. Można już u nas dostać CD?
-
- w mackach Zła
zrył mi beret OPPROBRIUM przeokrutnie. tak jak poprzednie ich wypusty darzyłem sporą sympatią i estymą, tak w przypadku tegorocznej pyty przyjmuję pozycję dziękczynną na kolanach (paniczu stulejarzu, bez skojarzeń ok).
- Mental
trochę suche brzmienie, ale koń zwalony.
- Sybir
Właśnie takiego ataku spodziewałem się po tym zespole. Kolejna jesienna premiera do przebadania.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Mental
Jak ja mogłem zapomnieć o tym strzale, piękna płyta, płynie jakby wcale nie minęła prawie dekada od poprzedniczki.