SADUS!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- when_in_sodom
- postuje jak opętany!
Re: SADUS!
Filmy są udostępnione na profilu fb ofiary, Brandy Mae Collins. Co ciekawe, jest wpis sprzed roku jaką to wielką miłością i szczęściem dla niej jest Jon...
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Widziałem wielokrotnie jak gołąbki, które spijały sobie z dzióbków, po paru miesiącach zostawały zaciekłymi wrogami. Tym niemniej jaką trzeba być wywłoką, żeby bić kobietę i to w dodatku chorą? Koleś powinien był wyautowany z życia publicznego na zawsze.
all the monsters will break your heart
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Na profilu ta kobieta napisala tez, ze zespol zareagowal natychmiast: obwiniajac ja o to, ze wrzucila to wideo, gdy sa na trasie, bo robi im bardzo zla robote, i blokujac ja:-) A koles bijacy ja pijany. Nie jestem fanem tego typu akcji linczowania w internecie, bo zazwyczaj to sa smiechu warte rzeczy z naszej perspektywy, ale to jest faktycznie wyzsza szkola onkologiczna.nicram pisze: ↑09-12-2024, 05:47Żartujesz? Nie oglądałem filmu z zajścia, ale jeżeli jest jak piszesz, to już wyższa szkoła zejścia na dno.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑08-12-2024, 20:25To wyglada jeszcze o wiele gorzej, bo nie tyle, że biję, co biję kobietę świeżo to przeszczepie nerki, podłączona do dializy.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- when_in_sodom
- postuje jak opętany!
Wielka strata, dla mnie przynajmniej. Pamietam jak rowno rok temu zamówiłem ostatni cd sadus. Słuchając zwróciłem uwagę, jak duzy udział w zayebustosci tejże plyty jest w bębnach... ile ta płyta by straciła, gdyby była okraszona zwyczajnym tylko pykaniem do rytmu, bez smaczków i fajerwerków...
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Powiedziałbym nawet, że wszystkie płyty SADUS cechują się zajebistymi partiami bębnów. Na przestrzeni lat środek ciężkości tego bębnienia wędrował po różnych okolicach, ale zawsze było na czym ucho zawiesić. Nagranej muzyce już nic nie zaszkodzi, ale mimo wszystko fajnie, jakby stał za nią koleś, który jest w porządku.