Ty już lepiej zamknij mordę tępy naziolu, wracaj grać w Mortal Kombat i nagrywać pierdy których nikt nie słucha.vicek pisze: ↑07-12-2023, 05:55Miałem napisać co o tym myślę , ale jednak szkoda nerwów . Zaraz urlop... Planuje nagrać materiał solo. Prawilny nsbm niszczący współczesne trendy .hcpig pisze: ↑04-10-2020, 11:10Może wyjaśnić kto to jest skinhead na przykładzie tego zespołu? Określali się jako satanistyczni skinheadzi ale jednocześnie zaznaczali, że nie mają nic wspólnego (słusznie!) z niskim, rasistowskim myśleniem, no i do tego Zaklinacz Burz.
Czy wizerunek polskiego kibola zaburzył w jakiś sposób korzennego skinheada?
BLASPHEMY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: BLASPHEMY
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
nie polski kibol zaburzył, a National Front w UK w latach 90. vicek bedzię coś pierdział o naziźmie i białej rasie gadając o subkulturze wywodzącej się od jamajskich rudeboys.NihilSubSole pisze: ↑07-12-2023, 08:54Ty już lepiej zamknij mordę tępy naziolu, wracaj grać w Mortal Kombat i nagrywać pierdy których nikt nie słucha.vicek pisze: ↑07-12-2023, 05:55Miałem napisać co o tym myślę , ale jednak szkoda nerwów . Zaraz urlop... Planuje nagrać materiał solo. Prawilny nsbm niszczący współczesne trendy .hcpig pisze: ↑04-10-2020, 11:10Może wyjaśnić kto to jest skinhead na przykładzie tego zespołu? Określali się jako satanistyczni skinheadzi ale jednocześnie zaznaczali, że nie mają nic wspólnego (słusznie!) z niskim, rasistowskim myśleniem, no i do tego Zaklinacz Burz.
rzułf
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- zaczyna szaleć
-
- zaczyna szaleć
Lepiej kłerwa niech coś nowego wydadzą a nie tłuką tylko wznowienia moro srolo. Po co to komu
Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka
- hcpig
Może źle się wyraziłem... chodziło mi o Lymyted Run Kamuflaż Lejaut Ediszyn.
Może będzie też reedycja tych kvltowych deskorolek, również w stylu kamuflażowym:

Ross Bay Skate Eternal
Może będzie też reedycja tych kvltowych deskorolek, również w stylu kamuflażowym:
Ross Bay Skate Eternal
Yare Yare Daze
-
- rasowy masterfulowicz
Ja czekam na Ross Bay Sup Eternal
- Mental
- weteran forumowych bitew
Ja poczekam na tęczowe wydanie.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- vicek
- zahartowany metalizator
Xd .NihilSubSole pisze: ↑07-12-2023, 08:54Ty już lepiej zamknij mordę tępy naziolu, wracaj grać w Mortal Kombat i nagrywać pierdy których nikt nie słucha.vicek pisze: ↑07-12-2023, 05:55Miałem napisać co o tym myślę , ale jednak szkoda nerwów . Zaraz urlop... Planuje nagrać materiał solo. Prawilny nsbm niszczący współczesne trendy .hcpig pisze: ↑04-10-2020, 11:10Może wyjaśnić kto to jest skinhead na przykładzie tego zespołu? Określali się jako satanistyczni skinheadzi ale jednocześnie zaznaczali, że nie mają nic wspólnego (słusznie!) z niskim, rasistowskim myśleniem, no i do tego Zaklinacz Burz.
- trup
Blasphemy interview - veterans of war metal & powerlifting skinheads
Śmiejący się Black Winds.... kult legł w gruzach
Nocturnal Grave Desecrator and Black Winds
Real/full name: Gerry Joseph Buhl | Age: 58 (born 1966)
Caller of the Storms
Real/full name: Geoff Drakes

Caller of the Storms
Blasphemy is probably the most extreme cult act ever to come from Canada. Not only a powerful combination of early death and black metal, but also one of the creators of war metal and big powerlifting guys, Blasphemy surely made their mark already in the 1980s. This interview was conducted at Steelfest 2024 in Finland, May 2024.
Host: Jerry Kurunen
Video & photo: Arto Soini Photography
Edit: Minttu Loimu
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- DST
- rasowy masterfulowicz
Dobry wywiad do momentu jak wokaliście zaczęły wchodzić jakieś stymulantytrup pisze: ↑13-07-2024, 11:59Blasphemy interview - veterans of war metal & powerlifting skinheads
Caller of the Storms
Blasphemy is probably the most extreme cult act ever to come from Canada. Not only a powerful combination of early death and black metal, but also one of the creators of war metal and big powerlifting guys, Blasphemy surely made their mark already in the 1980s. This interview was conducted at Steelfest 2024 in Finland, May 2024.
Edit: Minttu Loimu

- trup
Ekscytuje się rozmową.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
DST pisze: ↑13-07-2024, 12:04Dobry wywiad do momentu jak wokaliście zaczęły wchodzić jakieś stymulantytrup pisze: ↑13-07-2024, 11:59Blasphemy interview - veterans of war metal & powerlifting skinheads
Caller of the Storms
Edit: Minttu Loimu![]()
Chłopaki do mientkich nie należą. W Berlinie zastanawiałem się jak dadzą koncert - byli tak porobieni, że ledwo stali na nogach o własnych siłach. A rzadko znajduje ludzi bardziej porobionych od samego siebie

Nie wiem co tam futruja ale założyłbym bym się o skrzyne gorzały ze to kokaina.

Łańcuchy jak w dobrym skladzie HH.

Chłopy pod 60 lat. Szacunek za to że chce im się.
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.facebook.com/events/2progi/ ... 468364941/..
Nie ma lóż- wysprzedane, Zostały normalne bilety.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.facebook.com/events/2progi/ ... 468364941/..
Nie ma lóż- wysprzedane, Zostały normalne bilety.
- hcpig
Z niedawnego wywiadu z Dannym Lilkerem w Bardo:
In the spring of 1993, while BRUTAL TRUTH toured Canada with NAPALM DEATH, Danny met the BLASPHEMY members in Vancouver, British Columbia. Presumably his first encounter with black metal skinheads.
DANNY: Yeah, there weren’t many of them around back then. BLASPHEMY had all these little hangers-on, junior skinheads, which I found amusing. I remember being out front, puffing and hanging out with some people, when Sean… I mean, uh, ‘3 Black Hearts of whatever the fuck’ – who was actually a non-skinhead – came up and said, ‘Dude, I play drums in BLASPHEMY. Take this tape, you’ll fucking love us; it’s like a blastbeat for half an hour.’
At the time, BLASPHEMY’s second album, “Gods of War”, had been recorded a few months earlier and was set for a July release by Osmose Productions.
DANNY: Listening to it, I remember thinking, ‘Wow, this is fucking intense and dark.’ I later read an interview with their singer, Black Winds, about how they wanted to play BATHORY-style black metal but then heard REPULSION and threw the speed in there. That really made for something quite intense back then, because you weren’t getting both of those at once.
When BLASPHEMY released “Fallen Angel of Doom….” in 1990, bands like BEHERIT had started combining the dark, atmospheric elements of black metal with the speed and aggression of genres like grindcore and death metal.
DANNY: It was either some nasty, ratty REPULSION sounds or mid-tempo stuff like HELLHAMMER. I met BLASPHEMY a couple of times after that. I traded shirts with their guitarist, Caller of the Storms; there are photos of me online wearing a “Gods of War” shirt, which has now fallen apart because I’ve had it forever.
Yare Yare Daze
- Triceratops
- SODOMOUSE
Blasphemy i Yosuke z NWN, w Meksyku, gotowi na Cholesterol Nachos Battle !!!

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- wonsz
- rasowy masterfulowicz