OLD MAN'S CHILD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: OLD MAN'S CHILD
Jak już kiedyś pisałem - czasami człowiek będąc w trasie zeżre hamburgera w McDonaldzie - wie, że to syf, ale raz na jakiś czas zje i nawet mu to bez trudu do żołądka wpadnie. Ten zespół to takie właśnie danie. Żeby się zapchać.
Urodziłem się Hebrajczykiem, ale potem przeszedłem na narcyzm. (W. Allen)
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Nie wiem czemu zakodowałem sobie kiedyś że debiut nie daje rady, odświeżyłem i NISZCZY, a najbardziej '...Leads to Utopia / The Old Man's Dream' - ciary! Już pomijając Aldrahna, to nie jest żaden plastikowy produkt a płyta pełna tego charakterystycznego norweskiego feelingu ov early '90. MASA ok.
Yare Yare Daze
To oczywiście, oczywiste.hcpig pisze:Nie wiem czemu zakodowałem sobie kiedyś że debiut nie daje rady, odświeżyłem i NISZCZY, a najbardziej '...Leads to Utopia / The Old Man's Dream' - ciary! Już pomijając Aldrahna, to nie jest żaden plastikowy produkt a płyta pełna tego charakterystycznego norweskiego feelingu ov early '90. MASA ok.
- when_in_sodom
- postuje jak opętany!
- dzik
- zahartowany metalizator
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Podbijają stawkę. Teraz to już nie tylko wygenerowana okładka, ale wygenerowane wideo.
Muszę zacząć się przysłuchiwać muzyce, bo kolejny krok jest już oczywisty, skoro nie ma żadnego oporu wobec generowania.

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- zaczyna szaleć
Teledysk wyglada jak niskobudzetowy trailer do nowej czesci Diablo, a sam kawalek rownie chujowy.
- when_in_sodom
- postuje jak opętany!
Nie zgodzę się z krytyką. Moim zdaniem problem tej muzy (w ogóle tych kapel) to zbyt duży nacisk na te orkiestracje, klawisze... Muzycznie uważam, że jest fajnie. Jz bym to przearanzowal, partie klawiszy przełożył na gitary i bylby zajebisty kawałek jak dissection, necrophobic...
- Mass-Turbo
- postuje jak opętany!
no i kto teraz misiom z Dimmu Borgir będzie pisał te cukierkowe melodie 

- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Wczesne materiały OMC bardzo dobre, późniejszych jeszcze nie słuchałem ale nadrobię. Galder do DB nie pasował, dobrze, że odszedł.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- hcpig
Jak nie pasował jak pasował, tylko dołączył i nagrali najlepszy swój album.
Yare Yare Daze
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
font w 100% zajebany z Diablo xD to charakterystyczne O z krzyżykiembackslifer pisze: ↑29-12-2024, 18:35Teledysk wyglada jak niskobudzetowy trailer do nowej czesci Diablo, a sam kawalek rownie chujowy.
ale kawałek mi sie podoba
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Też tak kiedyś myślałem, ale okazuje się, że sam font jest starszy od Diablo.
If you do everything right, there will be no struggle.
- uglak
-
- zaczyna szaleć
No wlasnie te klawisze sprawiaja, ze robi sie z tego niestrawna cepelia.when_in_sodom pisze: ↑30-12-2024, 09:57Nie zgodzę się z krytyką. Moim zdaniem problem tej muzy (w ogóle tych kapel) to zbyt duży nacisk na te orkiestracje, klawisze... Muzycznie uważam, że jest fajnie. Jz bym to przearanzowal, partie klawiszy przełożył na gitary i bylby zajebisty kawałek jak dissection, necrophobic...

- dzik
- zahartowany metalizator