Grave Infestation
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Grave Infestation
Dla mnie przypadek, jak z Cadaveric Fumes. Po serii mniejszych wydawnictw, debiut to sztoss. Z drugiej strony, dla mnie przypadek odmienny. Tam wcześniejsze materiały nie zapowiadały, świetnego debiutu. W przypadku Kanadyjczyków, zarówno demosy, sztuk dwa, oraz poboczny projekt dwóch członków GI, Encoffinate, wieszczyły, że będzie dosadnie i konkretnie. Tak właśnie jest.

Poro
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: Grave Infestation
tak, wyśmienity ten pełny debiut bohaterów tematu. wszystko bangla jak należy, jeden z niewielu nowych albumów do których chciało mi się wracać na dłużej.
pomysłowe, solidne numery a brzmieniowo jest to dość umiejętnie wyważone między brudem a czytelnością/przyswajalnością tego materiału.
pomysłowe, solidne numery a brzmieniowo jest to dość umiejętnie wyważone między brudem a czytelnością/przyswajalnością tego materiału.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Fajnie gada ten materiał, prosty, bardzo chwytliwy, mocno z głową zagrany
-
- rasowy masterfulowicz
^ Dokładnie tak. Jest radocha ze słuchania mimo, że to materiał nie jest odkrywczy.
-
Dodam swoje trzy grosze. Obok tegorocznej płyty Disfuneral kolejny udany debiut z takim zdrowym retro.
- maciek z klanu
Tez bardzo mi siedzi. I ta zajebista cieknaca okładka <3
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- w mackach Zła
Bardzo mi sie spodobal teledysk natrafiony gdzies na YT i cala plyta mocno zatrybila.
- Ojciec Mateusz
- zaczyna szaleć
Album wchodzi bez popity. Tak sobie tylko dumam, czy nie znudzi się zbyt szybko przez tą nadzwyczaj wysoką przyswajalność? W każdym razie zamówienie już klepnięte.
- Bolt
- weteran forumowych bitew

28 lutego, ponownie w barwach Invictus. Czekam, bardzo lubię debiut i chętnie zobaczę 8 marca na żywo.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
-
- w mackach Zła