AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Re: AUTOPSY
"Skull Grinder", potem blisko siebie pierwsze dwie pełne płyty poreaktywacyjne i "The Tomb Within", potem kolejna EP i Tornistry, ostatnich dwóch pełniaków w ogóle nie słucham.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
-
- weteran forumowych bitew
proste, jest tam mutant village.
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
- postuje jak opętany!
The tomb within
A, z albumów to może hacksaws
Najmniej mi podchodzi headless oraz morbidity
A, z albumów to może hacksaws
Najmniej mi podchodzi headless oraz morbidity
- Dragazes
- w mackach Zła
Headless jest dojebany, hit na hicie. Morbidity zdecydowanie najmniej zapadający w pamięć.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Z dużych płyt to imho Macabre Eternal, aczkolwiek na THR są dwa utwory, które uwielbiam od zawsze i na zawsze. Dwa ostatnie albumy można - nie będąc fanem zespołu - spokojnie odpuścić, przy czym Morbidity Triumphant jeszcze obleci.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- postuje jak opętany!
To ja odwrotnie - MT to w ogóle najsłabszy album Autopsy moim zdaniem, ostatnie jest dobra. No i ma świetna okładkę. Jak tak myslę to Headless w sumie jest dobre. Tam mi się najbardziej nei podoba okładka

To może tak - najlepsze vs najsłabsze okładki ich wydawnictw.
U mnie Top to Acts, Severed i Shitfun, a z nowszych Hacksaw i Torn.. Chociaż inne Wesa też bdbd
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Dragazes
- w mackach Zła
Arch Cadaver i co jeszcze?

Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Sybir
She is a funeral. :3
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Macabre Eternal to najlepsza płyta Autopsy i jednocześnie jedna z najlepszych w całej historii DM. słuchana kilkaset razy, może z tysiąc nawet. kontrowersyjne? być może, ale mam to gdzieś
- Sybir
Niby hot take, ale nie do końca.