Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Włosi zakurwiający bardzo fajny black/thrash. jak na razie na swoim koncie maja jednego LP, EPke i split. Cos dla fanow Aura Noir (taka ciekawostka w kawałku One Million wystąpił sam Apollyon), choc sami nazywaja swoja muzyke Black'n'Roll. Do tego chlopaki lubia GG Allin'a bo nagrali ku jemu chwale split.
sprawdzcie ich bo warto:
tytułowy kawałek
kawałek z Apollyonem
(hołd dla GG)
KAWAŁEK LIVE zajebisty !!!
ich plyta In Goat We Trust jest mozliwa do nabycia za smieszne pieniadze. UGH!!
Liczyłem, że to temat zachęcający do dzielenia się swoimi rytuałami picia whisky (poważnie), a nie temat o zespole, dlatego wyprowadzony dość szybko z błędu postanowiłem się jednak nie udzielać w tym temacie - bo zespołu nie znam i tym samym go nie słyszałem. Ale skoro narzekasz, że brak komentarzy to postanowiłem jednak się tutaj wpisać :D
A te próbki nawet znośne (głównie ta z Apollyonem), może kiedyś coś sprawdzę.
Dobre, ale z ostatnich odkryć prosto ze słonecznej Italii dużo bardziej mnie poniewiera Violentor w podobnych klimatach.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Wyszła nowa płyta, ale niestety nie tak dobra jak poprzednia. Po pierwszym odsłuchu kompletnie nie pamiętam czego słuchałem i nie chce mi się do niej wracać. Zupełny brak hitów jak na poprzedniej.