Kingdom
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Kingdom
BDB materiał. Za to cover Samael średnio im wyszedł.
all the monsters will break your heart
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
https://arrundergroundmetal.blogspot.co ... arise.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- nicram
Płytę już posiadam. Jak zwykle w przypadku GoW wydana bardzo ładnie. Muzyka też bardzo ładna, choć moim zdaniem nie przebili poprzedniczki. Tym niemniej jest to świetny matex. Mroczny, zgniły death. To co wszystkie dziewczyny lubią.
-
- postuje jak opętany!
Wszystko w temacienicram pisze:BDB materiał. Za to cover Samael średnio im wyszedł.
- smooker
- w mackach Zła
Poprzednia to akurat weszła mi najmniej, ale nowa jest wg mnie po prostu najlepsza z dotychczasowych. Kręcę dość regularnie i mimo, że obracają się cały czas we własnym sosie, to jest trochę inaczej niż dotychczas.nicram pisze:Płytę już posiadam. Jak zwykle w przypadku GoW wydana bardzo ładnie. Muzyka też bardzo ładna, choć moim zdaniem nie przebili poprzedniczki. Tym niemniej jest to świetny matex. Mroczny, zgniły death. To co wszystkie dziewczyny lubią.
A cover Samaela jest dobry, w ogóle nie słychać, że to cover :D/
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
- nicram
No, no, bardzo dobra wiadomość, że wylądowali w Osmose Prod.
- Żułek
ciekawe czy to oznacza koniec z polskimi kawałkami

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- postuje jak opętany!
Trzymam kciuki za Panów. Mam nadzieję, że Osmose zadmie wiatr w ich żagle. To bdb metal.
-
- weteran forumowych bitew
Nie mamy szczescia do DM na zachodzie, wiec i wytwornie wiedza jak naszych wyruchac, mam jednak nadzieje ze to bedzie cos wiecej niz tylko jednorazowy strzal. Gralismy z KGDM, goscie git, totalnie oddani wiec niech szyja dalej