MORBIFIC
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: MORBIFIC
Brzmi to faktycznie irytująco. Ale mimo wszystko i tak jest to materiał bardzo ciekawy w całym tym zalewie chujowo-nudnego death metalu zmieszanego z doomem.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Gdyby te brzmienie było inne też uważam ,że te utwory się bronia. Jestem ciekawy czy zespół chciał ,żeby ta płyta ta zabrzmiała czy coś w studio nie poszło?
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.facebook.com/events/2progi/ ... 468364941/..
Nie ma lóż- wysprzedane, Zostały normalne bilety.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.facebook.com/events/2progi/ ... 468364941/..
Nie ma lóż- wysprzedane, Zostały normalne bilety.
-
Myślę że szukali jakiegoś brzmienia, które by jakoś ich wyróżniło na tle innych. Wyszło jak wyszło. Znajdą się zapewne tacy, którym to będzie pasowało. Z każdym kolejnym odsłuchem coraz mniej mi to drażni ucho.
- Harlequin
Mnie tam np. te poduszkowce z ostatniego Inkałtation bardziej mierżą niż brzmienie z nowego Morbific.
-
Wysłałbym ich na trasę z Golgothan Remains.
-
- Harlequin
Gorszej rzeczy od GR w tym roku nie słyszałem.
-
A Soul Glo? 
- Harlequin
Soul Glo nie było takie złe, tylko miało nachalne wokale i tylko z tego powodu niesłuchalne to było dla mnie. GR najgorszość, tam nawet wokale sa najgorsze, moze i gorsze niz SzonPol i Szegi. To jest nawet gorze niz hardkorowo padający deszcz na Sanah!
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
Zastosowałeś tutaj język wykluczający społecznie. Co do płyty, straszne gówno przez brzmienie, kompozycji nie chce mi się nawet analizować przez to brzmienie.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jestem po kilku odsłuchach z CD i, rozpatrując ten album w kategoriach piłkarskich, mamy tu do czynienia z niewykorzystaniem 100% szansy na bramkę. Zespół wszedł do studia z taaakim materiałem, że wystarczyło go wyposażyć w surowe i mięsiste fińskie brzmienie po czym zaatakować pierwsze pozycje w podsumowaniach roku, a dostaliśmy brzęczenie muchy w zardzewiałej rurze. Nijak nie da się tego ustawić na sprzęcie, aczkolwiek muszę przyznać, iż po którymś tam odsłuchu zaczął do mnie docierać kunszt Finów, a mniej skupiałem się na podłym dźwięku. Po czym zdałem sobie sprawę, że wokal jest za cicho i jakby za bardzo w tle w stosunku do reszty... Ciekaw jestem jak zespół wytłumaczy się z tego kuriozum. Pewnie prędzej czy później to nastąpi.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
...nowe epe...
- Sybir
Premiera trzeciego albumu 21 kwietnia 2025 r.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- w mackach Zła
Jest już pierwszy kawałek:
- Harlequin
-
Nie jest żle .
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
O w końcu wyprodukowali swój materiał nie na kształt jakiś pierdów.
Szacuneczek, trzecia płyta w końcu ma dobre brzmienie. Słucham sobie i pod nosem nucę te kawałki. Całkiem dobry matex panom wyszedł.

all the monsters will break your heart
-
- rasowy masterfulowicz
Posłuchałem dzisiaj- nie jest źle, będą kolejne okrążenia. Było kilka momentów mocno na plus, było trochę jałowości. Ale ogólnie, pierwsze wrażenia korzystne.