HATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Re: HATE
Szkoda, bo w disajdowaniu byli najlepsi. Takie "Victims" to dla mnie na dziś mały klasyk.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ja akurat tych dwóch płyt nie nazwałbym behemotowatymi. "Morphosis" to wariacja na temat genialnej "Anaclasis", która to raczej nadal była death metalowa z industrialnym posmakiem. "Erebos" to nowe otwarcie, ale jeszcze z własnym stylem. Wyraźną rewoltę słyszę od "Solarflesh" i żeby nie było, lubię te materiały do "Tremendum". Chociaż chwaliłem "Auric Gates of Veles" jak wyszła, to niedawno jej słuchałem i wynudziłem się jak mops. Nie lubię także "Rugii". Nową posłucham z czystej ciekawości i siły sentymentu, ale po lekturze tego nowego singla raczej nie mam nadziei.
all the monsters will break your heart
- nicram
Dzisiaj już słucham chyba 4 raz z rzędu nowego wypustu ekipy Adama i jestem zaskoczony jak łatwo ten materiał przyswoiłem. Czuć w tym jakąś generyczność i plastik w produkcji, a jednocześnie nie potrafię zaprzeczyć, że te kawałki są dobrze skomponowane, przebojowe i po prostu ciekawe. Fajny klimat ma ta płyta. No w cholerę mi się podoba. Aż kliknąłem zamówienie w Mystic. Spore zaskoczenie. 

- Żułek
nawet spoko ten kawałek był na żywo ale aby zaraz zamawiać płyte ? no

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- nicram
Nowa płyta HATE jest naprawdę bardzo dobra. Od wielu już lat nie mieli takiego strzała. Wychodzi mi, że tak na moje oko, od "Tremendum". Taka ciekawostka, "Bellum Regiis" wylądowała na miejscu 6 w zestawieniu najlepiej sprzedających się płyt w Polsce. Miło.