Nie jest to temat tak fascynujący jak dwójka Thorns, więc krótko sobie skrobnę o tym, czego ostatnio słucham ze sporą dozą przyjemnością i chciałbym polecić szanownym Kolegom. Hasłowo: muzycy m.in. Mitochondrion (jak i Egregorów, Aurochów, Reversedów i tak dalej - mam wrażenie, że chłopaki udzielają się w jakichś co najmniej 20% aktywnych kanadyjskich death metali), deftraszblek, Warhammer 40k, gościnnie chrzczone syntetyzatorami. 29 minut motorycznego wpierdolu, który potrafi zarówno stworzyć klimat, przeć przed siebie na rozbujanych riffach, jak i naszpikować kawałki krótkimi "pikującymi" zagrywkami. Bękart Twojego ulubionego death/thrashu, Axis of Advance, czarnej polewki i co tam jeszcze chcesz. Zajebiste.
RUINOUS POWER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Bolt
- weteran forumowych bitew
RUINOUS POWER
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town