Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Generalnie nie mam problemu z tym, że Tonny gra z Williamsem. Problem mam natomiast z tym, że te gitary mógł napisać każdy przypadkowy 3ligowy gitarzysta.
Dla tych, którzy nie będą mogli uczestniczyć w wydarzeniu, Mercury Studio przygotowało wyjątkową transmisję na żywo pay-per-view. W cenie 56,42 zł można zakupić możliwość oglądania na żywo tego koncertu.
Stream rozpocznie się 5 lipca o godz. 16:00 czasu polskiego. Wykupiony stream będzie można oglądać, aż do 7 lipca (16:00)
25 lipca na rynek trafi bowiem krążek "The Legendary Lost Tapes". Znajdą się na nim demówki nagrane w 1969 roku przez muzyków, którzy jeszcze wtedy funkcjonowali pod nazwą Earth.
Odnalezione po latach demówki Earth z 1969 r. zostały zremasterowane i ukażą się pod tytułem "The Legendary Lost Tapes". Jak informuje NME, osobą stojącą za tym muzycznym wydawnictwem jest Jim Simpson, pierwszy menedżer zespołu. Nie jest jasne, czy jest to jego własny projekt, czy współpracował przy nim z muzykami Black Sabbath.
"Nagrania te wyraźnie pokazują, jaką świetną muzykę grali od samego początku. Zarejestrowaliśmy te utwory w Zella Studio w Birmingham w 1969 roku, ale powstrzymaliśmy się od ich wydania, ponieważ ich styl ewoluował tak szybko. Teraz, po 57 latach, nabierają one większego znaczenia, pokazując jak doskonałymi muzykami byli ci czterej młodzi mężczyźni z Birmingham i że w pełni zasługiwali na sukces, jaki miał nadejść" - przekazał w komunikacie Jim Simpson.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
stypa przy kawie i ciasteczkach.... rozczarowanie...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Widzę, że niektórzy w wydarzeniu na FB zaczynają się orientować na co kupili bilet
Ważne czy Ozzy się orientuje w co go zona i koledzy wpakowali.
A mam pytanie jaki zakres obejmuje stream i ew. obejrzenie później relacji. Bo chyba nie caly dzień?