DESASTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DESASTER
Kurczę na razie.. dupy nie urywa. Jakoś tak spokojniej i bliżej 1ki... ale więcej klimatu i jaj ma EURYNOMOS. Niemniej nie lubię wyrywkowo słuchać płyt DESASTER gdyż są najczęściej wypełnione smaczkami i zróżnicowane. Poczekam więc na całość.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Block69
- zahartowany metalizator
Dla mnie już poprzednia nie miała tej iskry i po najnowszej zbyt wiele się nie spodziewam.
PENIS METAL
- frankmullen
- postuje jak opętany!
No i jestem po pierwszym odsłuchu. Nie jest źle, choć do zachwytów mi daleko na tą chwilę. Dodam, że przesadnym fanatykiem Niemców nigdy nie byłem. Przyznam jednak, że "The arts of destruction" i "The oath..." uznaję za świetne. A nowa? Mam wrażenie, że chłopaki zwolnili mocno, więcej tu plumkania i stawiania na klimat. Brzmienie też jakieś dziwne, chyba beczki za mocno wysunięte do przodu kosztem gitar. Ale to da się jakoś przeżyć. Mi najbardziej jednak brak pazura i dynamiki. Ja tam lubię jak chłopaki zapierdalają na szybkich i ciętych riffach. Są tu takie momenty, ale, że się powtórzę, są tu w zdecydowanej mniejszości. Jednakże to tylko wrażenie po jednym odsłuchu. Może przy następnych bardziej zaiskrzy....
- Block69
Tego właśnie się obawiałem po tych 2 udostępnionych numerach. Pewnie kiedyś sprawdzę całość, ale prędko to nie będzie.
PENIS METAL
- trup

- Stoigniew
Niemiecki Desaster - wykonujący mieszankę black i thrash metalu - zapowiedział premierę swojego dziesiątego longplaya studyjnego, zatytułowanego "Kill All Idols". Ukaże się on 22 sierpnia 2025 roku za sprawą Metal Blade Records.
Na "Kill All Idols" znajdzie się dziesięć kompozycji. Okładkę przygotował Chris Moyen.

- martyrdoom
- postuje jak opętany!
- Żułek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- mistrz forumowej ceremonii
Muszę wrócić w wolnej chwili do dwóch ostatnich płyt bo kompletnie nie porwały mnie na moment premiery ale może nie ten moment odsluchowy wtedy był.
Nic z nich szczerze kurwa nie pamiętam.
Nic z nich szczerze kurwa nie pamiętam.
- Stoigniew
jakby co to w wypożyczalniach już z jest 

- Mental
- weteran forumowych bitew
fajna płyta, o taki Desaster nic nie robiłem 

You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- trup
Plyta bardzo bardzo dobra. Wszystko jak ulał!