Mudvayne
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Mudvayne
Tak sobie przesłuchuje ostatnio legendy nu metalu , i od kilku dni trzepie madłejn jak dla mnie świetna muzyka , kiedyś kilkanaście lat temu jak było wielkie boom na to nie trawiłem tego kompletnie, byłem zakochany w palm mutingowych rifach metallici jednak teraz na starość poszerzam horyzonty albo całkowicie głupieje , zakładam ten temat z czystej ciekawości czy znajdzie choć jeden ktoś kto lubi muzykę tego zespołu, moja ulubiona płyta to dwójka bo ma najmocniejsze brzmienie i kompozycje najlepsze
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Mudvayne
nu metal nie naprodukowal chyba jeszcze legend;) a jesli chodzi o bohaterów tematu to slyszalem dwa utwory(prawdopodobnie single) i uczucia mieszane.nie wiem jak calosciowo,moze lepiej jest.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- megawat
- weteran forumowych bitew
Świetna muzyka, niestety brakuje klawiszy i żeńskich wokali. 666/10, chujnia.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
-
[V]
a sluchales calych plyt czy tylko tak sobie gadasz ?megawat pisze:Świetna muzyka, niestety brakuje klawiszy i żeńskich wokali. 666/10, chujnia.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- megawat
Tak na poważnie, to znam ludzi, którzy nie przestali się jarać tym zespołem i tego typu "wtedy" popularnym szajsem do dzisiaj. Dla niektórych czas się zatrzymał przynajmniej dobre 10 lat temu a od tej pory oczywiście w muzyce nic ciekawego się nie wydarzyło. Tak więc oczywiście znam całe albumy m.in. Mudvayne, Coal Chamber, Dry Kill Logic i jest to oczywiście chujoza jak rzadko. Jak widzisz - jestem na bieżąco. ;)
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
-
[V]
a,chyba ,ze tak.pytam,bo wiem,ze niektórzy lubuja sie w jebaniu czegos co widzieli prze piec sekund w tv 10 lat temu;)
- zekke
w tym wypadku to jak najbardziej wystarczajaca ilosc czasu
- vicek
:E
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
vaclav ty cwelu, aż tak nisko upadłeś, od tego gówna lepszy jest twój baphomet amphetamine terror :)))))))))
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- vicek
no to ja wiem że lepszy , zapewne nox
- brb
- postuje jak opętany!
- vicek
satan \m\
-
[V]
posluchalem troche wiecej,szkoda czasu,SLABE to jest BARDZO.
- hcpig
Posłucham fachowym okiem i zreferuję jak się to broni w 2012 bo nie pamiętam za bardzo. Mieli występować na tym słynnym niedoszłym trybucie dla Chucka.
Yare Yare Daze
- megawat
Nigdy!
-
Heretyk
coś tam kiedyś słyszałem. złe nie było, ale całej płyty nie chciało by mi się katować. za dużo innej, dobrej muzy mam do wyboru.
- hcpig
Zbadałem Kill I Ougtha i połowę L.D. 50 (nie dałem rady całej hehe), kurwa tępe jechanie na jednym patencie groove / nu metalowym (przesłynny 'rwany riff') + trochę klangowania na basie, na jedynce czyste wokale znośne (słychać trochę Reznora) a na dwójce gówno do radia, poza tym niby agresywna muzyka a cięzko znaleźć w tym jakiegoś kopa. Na plus jeszcze brzmienie dwójki ale ogólnie jestem na nie. Na razie z tego nurtu broni się tylko Slipknot i Mushroomhead.
PS. warto Ill Nino? Nie znam a widziałem że gra(ł?) tam perkusista m.in. Laaz Rockit czy M.O.D.
PS. warto Ill Nino? Nie znam a widziałem że gra(ł?) tam perkusista m.in. Laaz Rockit czy M.O.D.
Yare Yare Daze
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
debil ze mnie
pomyliłem Mudvayne z Mudhoney
no ale skoro już i tak tu jestem to wrzuce, może komuś się przyda
no ale skoro już i tak tu jestem to wrzuce, może komuś się przyda
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist