100% serio. Jedynka, czy "Anti-God, Anti-Christ" to klimatyczny majstersztyk z wgniatającymi, grobowymi riffami. Nie wiem jakie kontrowersje towarzyszyły temu zespołowi poza tym, że wokalista był w Church of Satan co na tej scenie nie jest żadną kontrowersją.
ACHERON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- DST
- rasowy masterfulowicz
Re: ACHERON
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Szczerze taka Goetia Mystifer dla mnie zabija cały Acheron. Ale spoko.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
słuchać nie ale skipowanie jest jednak irytujące
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- DST
- rasowy masterfulowicz
-
tabaluga
- w mackach Zła
przerzuc sie na pliki flac , zrób sobie playliste bez intr , zycie stanie sie prostsze
MAGA
- trup
Nie no oczywiście. Jeden drobny szczegol: kim inspirowali sie np. Axis of Advance, Diocletian? Bo Luciferion to zdecydowanie bardziej Deicide i Morbid Angel.tomaszm pisze: ↑28-08-2025, 16:12Tu nikt nikomu broń Cie Szatanie nie chce ujmować. Taki Luciferion przeca dokładnie w tym samym czasie robili to w chuj lepiej.
Ja nie twierdzę że to złe płyty. Nie. 2 pierwsze są niezłe. Ale to ta otoczka spowodowała ten wyraz legendy.
W przypadku Np Blasphemy to podobna historia. Taka Kanada ma tyle kurwa nazw ze dobrze ze Blasphemy zainicjowało pewne prostepowe ruchy. Ale no nie dam sobie powiedzieć ze taki Axis of Advance w czymkolwiek odstaje.
Tworzy się legendy, ubarwia ale jak tak z perspektywy upływu czasu spojrzysz - no nie wychodziły w chuj lepsze materiały.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
tomaszm
- mistrz forumowej ceremonii
Przecież nie mam wątpliwości i jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś połapał że historia muzyczna jest ważna i nie mam co do tych kwestii wątpliwości. Wskazuję tylko ze następcy robią to lepiej.
- Żułek
ale to nie to samo
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.