Za huja nie czaje czego Cromagsy nie majo temata jak ma nawet Biohazard, Slipknot czy Linkin Park. a nawet Prong czy Sick Of It All i Suicidale. W kazdym razie nowa epa rozpierdala, tylko 3 kawalki ale za to gitarzysci wymarzeni wrecz. Troche szkoda, ze sie Harley znowu pohujal z Johnem, ktory z Mackym teraz majo Cro-Mags JM. Nowa epa w klimatexach Alpha-Omega, nawet wokale motzno pod Johna zrobione. Slucha sie wysmienicie i jak plytex bedzie w ten desen to bedzie zajebosis.
Jest wyczes whuj
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
CRO-MAGS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
CRO-MAGS
woodpecker from space
-
Sodomix
- postuje jak opętany!
Re: CRO-MAGS
Leee nie wiem jakim cudem przegapiłem From the Grave. Pierwsza epa bardzo mila Rocky George jedzie równo. ;)
Miło by było jakby wydali jakieś konkretne wznowienia poprzednich płyt na winylach. Jest nadzieja skoro Harley "odzyskał" nazwę chociaż kto tam ich wie jakie są zawiłości w kwestii starych płyt ;)
Miło by było jakby wydali jakieś konkretne wznowienia poprzednich płyt na winylach. Jest nadzieja skoro Harley "odzyskał" nazwę chociaż kto tam ich wie jakie są zawiłości w kwestii starych płyt ;)
- Triceratops
Szkoda, ze taki rozpierdol sie zrobil, bo obie paki maja fajnych i kluczowych zawodnikow. Tylko Doug Holland sie chyba wymiksowal. Jakby sie polaczyli to byloby zajebiscie, zwlaszcza, ze jednak wokale Johna sa nie do podrobienia.
woodpecker from space
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Na żywo widziałem Cro-Mags z JJ i wersję Harleya i ogłaszam remis
In a world of compromise...some don't
- Żułek
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9WWTvBb17PI[/youtube]
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Triceratops
Bedzie zamiecione, te wszystkie nudne Testamenty i inne duperszmity #wszyscy won
woodpecker from space
- Żułek

nowa epka w wypożyczalniach
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Triceratops
- Żułek
Harley Flanagan kilka dni temu na insta

taka ciekawostka"Everyone from Metallica to Pantera to Avenged Sevenfold to Green Day, Turnstile and so on and so on have given me props given me respect and love and called me a legend. It would be nice if somebody gave us a gig instead lol I’ve been working hard since the 80s how about a hand up motherfuckers instead of love when no one’s looking. I’m good enough to inspire you just not good enough to open up for you?? Lol."
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Kij mu w oko
- Ascetic
-
HCDamage
- postuje jak opętany!
Jak mamy z załogantami libację z alko i kolumbijskimi wężami to wystarczy włączyć takie These Streets żeby meble chuj strzelił. To niebezpieczna muzyka jest.
Dlatego wielbię.
Dlatego wielbię.