MUMMIFICATION - Runes of Blood
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- P.
- postuje jak opętany!
MUMMIFICATION - Runes of Blood
Istnieją od 2003. Na koncie dwa dema i debiut "Runes of Blood".
Chaotyczny BDM.
http://www.myspace.com/mummification
Chaotyczny BDM.
http://www.myspace.com/mummification
never again
-
- w mackach Zła
-
- w mackach Zła
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez Max_Disgruntled[/i]
No jak to kurwa ?! Żaden ostatni raz !!! Jak się będziemy dowiadywać o ciekawych zespołach skoro nie będziemy zakładać tematów nowych na wzajem ? :/ [/quote]
Maria o to zadba - Lordi, WASP, King Diamond, Motley Crue i Alice Cooper to tylko parę z nich
No jak to kurwa ?! Żaden ostatni raz !!! Jak się będziemy dowiadywać o ciekawych zespołach skoro nie będziemy zakładać tematów nowych na wzajem ? :/ [/quote]
Maria o to zadba - Lordi, WASP, King Diamond, Motley Crue i Alice Cooper to tylko parę z nich
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
-
- w mackach Zła
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Mi ten cały Myspace nie chuja czy tez nie hula raczej (może zbyt niecierpliwym w stosunku do przepustowości łącza), więc nie liczcie na mnie. A pozatym
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
Maria o to zadba - Lordi, WASP, [b]King Diamond[/b], Motley Crue i Alice Cooper to tylko parę z nich [/quote]
Masz wpierdol!
Maria o to zadba - Lordi, WASP, [b]King Diamond[/b], Motley Crue i Alice Cooper to tylko parę z nich [/quote]
[b]:vomit:[/b][/quote]
Ty też!
To może skoro i Brzachwo Wój i Max mają wpierdol to niech sobie wymierzą swoje porcje nawzajem, tak będzie szybciej i wogóle
.
Masz wpierdol!
[b]:vomit:[/b][/quote]
Ty też!
To może skoro i Brzachwo Wój i Max mają wpierdol to niech sobie wymierzą swoje porcje nawzajem, tak będzie szybciej i wogóle

- P.
- postuje jak opętany!
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Gore_Obsessed[/i]
A jest klimat czy tylko napierdalanie? Z początku myślałem, że BDM to Blackened Death Metal, no ale potem refleksja... stąd pytanie. [/quote]
ni ma klimata,na przyszłość będziemy używać innego skrótu bo widzę, że ten jest już zarezerwowany
A jest klimat czy tylko napierdalanie? Z początku myślałem, że BDM to Blackened Death Metal, no ale potem refleksja... stąd pytanie. [/quote]
ni ma klimata,na przyszłość będziemy używać innego skrótu bo widzę, że ten jest już zarezerwowany

Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt: