ISCARIOTA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Paranoik
starszy świeżak
Kontakt:

ISCARIOTA

17-08-2007, 14:04

Thrashowa kapelka z Sosnowca z kobietą na wokalu. Nowa płyta już wkrótce, a na ich myspace i stronie można posłuchać już nowych kawałków. Wg. mnie szykuje sie zajebista plyta.

http://www.iscariota.pl/download.php
http://www.myspace.com/iscariotaband
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

17-08-2007, 15:57

Pamiętam, że parę lat temu grali przed Vader i Never w Gliwicach, ale wtedy na wokalu był jeszcze chłop. Z ruin marzenia i okrągły stół z myspace powinni jak najszybciej wyjebać bo walą wiochą i po ich przesłuchaniu nie chce się innych słuchać. W 2 nowych kawałkach na chuj umieślili przerywniki w stylu "cześć, jestem tutaj by wam trochę poprzeszkadzać, chciałam przypomnieć, że słuchacie zespołu Iscariota, a w tle leci kawałek pół na pół, cześć, trzymajcie się". Wokal kobity mocno średniawy, parę riffów ujdzie.

Generalnie taki "thrash" metal dla dzieci, 2/10
PENIS METAL
Awatar użytkownika
Trojan
postuje jak opętany!

17-08-2007, 16:07

[quote][i]Wysłane przez Paranoik[/i]
Wg. mnie szykuje sie zajebista plyta.
[/quote]

Wierzę na słowo. Nie chce mi sie słuchać
Down the bottle's nest
Mefistofeles
świeżak

20-08-2007, 09:50

Pół na pół
Dla mnie full wypas! Pierszorzedna muza!A brzmienie gitary solowej! Normalnie perełka!
Co do wokalu, nie przepadam za babami, ale tutaj nawet fakt, ze drze sie kobitka (i to jaka) nie przeszkadza.
I w koncu jakies mądre teksty!!! I na reszcie po polsku!!!

Okrągły stół!
Pierwotny old school thrash! Melodia i pierdoo-lniecie!

Przeciez to normalne umieszczac gadki na promo niewydanego jeszcze materialu.
Oby wiecej takich dzieci nam sie rodzilo
A za nim pył, a przed nim droga
ODPOWIEDZ