Niby hardcore, ale bardzo zmetalizowany. Grał tam Neil Hutton z BENEDICTION. Niedawno się rozpadli, ale przed tym faktem zdążyli wydać (między innymi) cztery duże albumy. Moim zdaniem coś dla fanów nowego oblicza EXODUS. Słychać też rozwiązania rytmiczne charakterystyczne dla wspomnianych wcześniej klasyków brytyjskiego Death Metalu:
[url]http://www.myspace.com/stampinground[/url]
Mi się tego słucha doskonale.
STAMPIN' GROUND
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
STAMPIN' GROUND
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Block69
- zahartowany metalizator
Słychać wyraznie, że podkradli kilka riffów Slayer i Exodus ale słucha się tego bardzo dobrze. Zazwyczaj takie mieszanki thrashowo-hardcorowe odrzucają mnie po kilku sekundach ale tu jest inaczej, może przez to, że nie ma żadnych głupich melodyjek i czysto śpiewanych refrenów. Dobra rzecz chociaż w tej stylistyce nowy Machine Head "The Blackening" kopie mocniej.
PENIS METAL
- 4m
- weteran forumowych bitew