No to lecimy z koksem. Jako, ze wszyscy staraja sie usilnie udowodnic wyzszosc amerykanskiej szkoly DM nad skandynawska (badz odwrotnie), ja od tych pierdol odejde i zaprezentuje cos, co zowie sie Black September. Pochodza z Chicago, ale zaciecie maja iscie europejskie.
W zeszlym roku wydali debiut : 'Tide of the Storm', ktory nie odbil sie zadnym echem u nas (przynajmniej nie na masterfulowych kartach). Lacza w sobie ducha Entombed i Bolt Thrower. Dodatkowo, jesli lykneliscie debiut Death Breath ze Szwecji, to Black September ze swoim 'Tide Of The Storm' jest swego rodzaju odpowiedzia i tez powinien wam troche rozrywki zapewnic.
Na myspace do obadania dwa kawalki z 'Tide Of The Storm':
http://www.myspace.com/thebandblackseptember
Black September
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Black September
Coś tam było! Człowiek!
-
- rasowy masterfulowicz
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- zekke
- weteran forumowych bitew