Animosity
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: Animosity
juz spokój, dziewczyny
przepychanki słowne rodem z Mhouse

- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Droga koleżanko co to są słowne przepychanki rodem z Mhouse? Bo nie wiem...Some serious shit? pisze:juz spokój, dziewczynyprzepychanki słowne rodem z Mhouse

- Block69
- zahartowany metalizator
Wymień pare takich kapel death/black metalowych z wieśniackimi, melodyjnymi przyśpiewkami które mają tu wielbicieli.Tampon pisze:tylko wtedy jeśli na Mastrfulu są wyłącznie wielbiciele wieśniackich melodyjnych przyśpiewek o które nietrudno w death/black metaluBlock69 pisze:W takim razie pomyliłeś fora. i w dodatku jara cie wegetarianizmTampon pisze:a w ogóle death metal z naleciałościami metalcore lub odwrotnie to jest to!
PENIS METAL
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
jaki temat taka 'dyskusja'Some serious shit? pisze:juz spokój, dziewczynyprzepychanki słowne rodem z Mhouse

Coś tam było! Człowiek!
-
- postuje jak opętany!
no na Mhouse też tak jest - ktos założy temat 'niepoprawny politycznie', ze startu dostaje zjeby, potem się odwdzięcza i tak to się nakręca ;] aż kończy się na tym, że czyjas stara ssała kutasa psom ;]
-
- postuje jak opętany!
wszystko byłoby dobrze gdybyś nie określił tej kapelki jako zajebisty DMTampon pisze:i faktycznie tematu o kapeli tego typu już nie założę bo za dużo tu buractwa jak widać po wypowiedziach.

Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
To nie jest bluźnierstwo, tylko pierdolenie od rzeczy, bo ani zajebisty, ani death metalesq pisze:wszystko byłoby dobrze gdybyś nie określił tej kapelki jako zajebisty DM, w odczuciu kilku użytkowników okazało się to megabluźnierstwem hehe

- Block69
- zahartowany metalizator
Żadnych bluzgów. Tylko nazwy kapel. Jak tak bardzo sie boisz to możesz mi napisać na PM.Tampon pisze:już wole se darować dalsze bluzgi wieszBlock69 pisze:
Wymień pare takich kapel death/black metalowych z wieśniackimi, melodyjnymi przyśpiewkami które mają tu wielbicieli.
PENIS METAL