Aggression

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Scorpion
rozkręca się

Aggression

15-09-2008, 16:24

Aggression z Kanady.Ich debiutThe Full Treatment rozdaje karty.Dziś słuchałem już 5 razy tego.Z każdym przesłuchaniem podoba mi się coraz bardziej. Chłopaki grają wykurwisty death/thrash.Jakość nagrania nie jest najlepsza,ale jak się odpowiednio podkręci volume znikają wszelkie mankamenty.Tego po prostu trzeba słuchać bardzo głośno!Znacie/lubicie?

Ps.Wiem że przed The Full Treatment nagrali płytę Forgotten Skeleton która została wydana dopiero w 2004 roku,słyszał to ktoś może?
DCI Hunt

Re: Aggression

15-09-2008, 18:40

Płyta fajna, ale brzmienie średnio mi leżało. Dawno nie słuchałem, ale o ile pamiętam death metalu w tym nie słyszałem.
Awatar użytkownika
Scorpion
rozkręca się

16-09-2008, 17:45

Warcrimer pisze:Płyta fajna, ale brzmienie średnio mi leżało. Dawno nie słuchałem, ale o ile pamiętam death metalu w tym nie słyszałem.
Wokal raczej zbytnio death metalowy nie jest,ale tempa czasem mogą przywodzić na myśl wczesny Morbid Angel,szczególnie w utworze Green Goblin.
Awatar użytkownika
Scorpion
rozkręca się

07-10-2008, 18:01

Co tak niewielu userów się o Aggression wypowiedziało?Nikt poza Marianem i Warcrimerem nie zna tych kanadyjskich niszczycieli?
ODPOWIEDZ