RAZOR OF OCCAM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mental
- weteran forumowych bitew
Re: RAZOR OF OCCAM
Eee tam, co najwyzej przyjemny wiosenny wietrzyk...
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- TORTURER
- w mackach Zła
Płyta bardzo dobra,aussie aż do bólu...własnie,mimo iz uwielbiam ten australijski sound,to ostatnio wszystko(z wyjatkiem Atomizer) z Antypodów brzmi identycznie(Shackles,Gospel of the Horns,Funerary Pit,Cemetary Urn,Razor of Occam ),ogólnie to muzycznie mocny kompleks Gospel of the Horns ma ten nowy album,nie przeszkadza mi to,bo jest ogień,ale troche drażni brak oryginalności...
Death Dwells in Love
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
pogodzę was, bo to ani wietrzyk, ani huragan tylko mocniejsza wichura. Powyrywa kilka drzewek, przewróci może jedną, dwie wiaty, zdmuchnie mohery z głów, ale wszystkie zniszczenia da się posprzątać w przeciągu kilku dni.Mental pisze:Eee tam, co najwyzej przyjemny wiosenny wietrzyk...
Całkiem dobra, kopiąca płyta na wysokim poziomie.
Coś tam było! Człowiek!
Szkoda, że nie jest tańsza, ale w przyszłym miesiącu chyba i tak zakupię w ciemno. Długo czekałem an ta płytę. W sumie to nawet myślałem, że już po nich.