Drugi był całkiem niezły, chyba jeszcze bardziej deathmetalowy jeśli mnie pamięć nie myli. Swoją drogą zawsze miałem awersje do tego zespołu.
PS. To Johan Norman kapował w sądzie przeciwko Jonowi z Dissection?
SOULREAPER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: SOULREAPER
Ostatnio zmieniony 02-03-2009, 18:20 przez DCI Hunt, łącznie zmieniany 2 razy.
- Mental
- weteran forumowych bitew
Mam "Written in Blood", sluchalem tego dobre pare lat temu i pamietam niewiele, tzn. pamietam ze bylo to dosc srednie z momentami przeblysku. Nie wywarlo to na mnie wiekszego wrazenia, chociaz ciezko mi teraz cokolwiek powiedziec o zawartosci, musialbym posluchac, ale ciezko mi w tym stanie skupic sie na muzyce
Lansowane wszedzie jako zespol bylych muzykow Dissection, a i tak gowno z tego wyszlo.

You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- Scaarph
- zahartowany metalizator
identyko co do litery, jak w mordę strzelił.Mental pisze:Mam "Written in Blood", sluchalem tego dobre pare lat temu i pamietam niewiele, tzn. pamietam ze bylo to dosc srednie z momentami przeblysku. Nie wywarlo to na mnie wiekszego wrazenia, chociaz ciezko mi teraz cokolwiek powiedziec o zawartosci, musialbym posluchac, ale ciezko mi w tym stanie skupic sie na muzyceLansowane wszedzie jako zespol bylych muzykow Dissection, a i tak gowno z tego wyszlo.
mam na kasecie a magnetofonu nie mam. i w tym wypadku - na szczęście

-
- rasowy masterfulowicz
Na 90% tak, chociaz nie jestem pewien czy nie był to Zwetsloot.Warcrimer pisze: PS. To Johan Norman kapował w sądzie przeciwko Jonowi z Dissection?
Można usłyszec gdzieś próbki Soulreaper?? Nie znam tej kapeli.
KVLT lizania CZASZKI
- Scaarph
nie wiem, ale mnie podoba się bardziej.Drone pisze:Myślisz, że SATANIC WARMASTER lepsze?Scaarph pisze:mam na kasecie a magnetofonu nie mam. i w tym wypadku - na szczęście
- boroowa
"Written in Blood" mam na promówce, "Life Erazer" na mp3... i nie zamierzam tego zmieniać
Debiutu nawet fajnie się słuchało (Dissection meets Morbid Angel), porządnie, ale bardzo sztampowo: ot, środkowe rejony II ligi. Nie miałem tej płyty na talerzu od dobrych kilku lat, więc nie wiem jak to brzmi z dzisiejszej perspektywy. Chuderlawy koleś z pentagramem wielkości arbuza rozwala.
Dwójka do bólu przeciętna.

Debiutu nawet fajnie się słuchało (Dissection meets Morbid Angel), porządnie, ale bardzo sztampowo: ot, środkowe rejony II ligi. Nie miałem tej płyty na talerzu od dobrych kilku lat, więc nie wiem jak to brzmi z dzisiejszej perspektywy. Chuderlawy koleś z pentagramem wielkości arbuza rozwala.
Dwójka do bólu przeciętna.
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Edinazzu
moja opinia podobna do przedmówcy. Dosyć wtórna i mało oryginalna kapelka, chociaż swego czasu dosyć często słuchałem. A momenty to nawet mieli..Powiedzmy,że zespół pokroju God Dethroned, podobne inspiracje o tyle lepszy ,że bardziej spóny i wyrazisty
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- Scaarph
może jeszcze będą z ciebie ludzie, widzę małą szansęDrone pisze:
Split z CB nawet lubię

boroowa pisze:Chuderlawy koleś z pentagramem wielkości arbuza rozwala.

Z 5 lat temu strasznie lubiłem "Written in Blood". Również mam to na kasecie, ale zaraz nikczemnie ściągnę. Dzięki za przypomnienie.