BOMB AND SCARY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Scaarph
- zahartowany metalizator
Re: BOMB AND SCARY
bardzo prawdopodobne, niemniej w ramach akcji "nigdy więcej zespołów o debilnych nazwach" kieruję proste NIGDY do muzykantów z tej jakże intrygującej kapeli 

- H-K44
- weteran forumowych bitew
Oj, Maria, Maria... Przesłuchałem 2 utwory z MS'a, bo na więcej nie miałem ochoty. Te Bomb & Scary to muzyka jakiej wiele, a i te wokale jakieś nie tego... Nie wiem, jak tam ostatni Kreator i Megadeth, bo mnie to nie interesuje, ale Exodus i Slayer pierdnięciem miażdżą ten Twój wynalazek.
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Araya jak ziewa ma wiekszy wyjeb w głosieH-K44 pisze:Oj, Maria, Maria... Przesłuchałem 2 utwory z MS'a, bo na więcej nie miałem ochoty. Exodus i Slayer pierdnięciem miażdżą ten Twój wynalazek.

riffy nawet nawet - ale najsłabsze kawałki wymienionych zespołów zjadaja to cuś...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- H-K44
Doskonale zdaję sobie z tego sprawę.Maria Konopnicka pisze:wymieniając powyższe zespoły oczywiście nie pisałem poważnie
Muzyka co najwyżej przeciętna, a jeśli uważasz, że B&S mają zajebisty wokal, to chyba masz spore zaległości...Maria Konopnicka pisze:Wokale są zajebiste, a muzyka świetna
Sorry Maria, ale ten zespół naprawdę nie jest godny szerszej uwagi. Nawet, gdyby ten temat założył Trocki.

- H-K44
Ech, następny...Maria Konopnicka pisze:Na jakiej podstawie to twierdzenie ? Gównianych mp3 ? Kup płytę, przesłuchaj 5 razy i się wypowiedz! Płyta powala! Jak twierdzisz inaczej, to jesteś kiep i się nie znasz !))
Primo - Wiem, że brzmienie MySpace pozostawia wiele do życzenia.
Secundo - wg Ciebie jeśli muzyka jest chujowa z MS, to z płyty będzie już dużo lepsza? Niestety, zmartwię Cię - biedy kompozycyjnej nawet najlepsze brzmienie nie ukryje.
Mam mnóstwo innych płyt do kupienia, a nie mam w zwyczaju podniecać się jakimś 3 ligowym zespołem, tym bardziej jeśli na to nie zasługuje...