Co sądzicie o zespołach/projektach jw. i ich następujących materiałach:
-albumie Sort Vokter "Folkloric Necro Metal",
-Epce Det Hedenske Folk "Northland Rules Supreme" i ich demówce "True Northern",
a także splicie z Abyssic Hate,
-Epce Niden Div. 187 "Towards Judgement" i ich albumie "Impergium"?
Sort Vokter,Det Hedenske Folk,Niden Div. 187
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: Sort Vokter,Det Hedenske Folk,Niden Div. 187
Spoko, pod wpływem używek słychać tam więcej niż przy pierwszym odsłuchu.Death in another way pisze:Sort Vokter "Folkloric Necro Metal"
Dawno tego nie słuchałem, ale kiedy wyszło bardzo mi się podobało. Muszę sobie tę reedycję z oboma krążkami kupić. Widziałem wiele razy na allegro za 20zł, ale jakoś nie kupiłem.Death in another way pisze: -Epce Niden Div. 187 "Towards Judgement" i ich albumie "Impergium"?
Przecież to jeden i ten sam materiał, nie? Zajebisty materiał. Szkoda, że to tylko 3 numery.Death in another way pisze: -Epce Det Hedenske Folk "Northland Rules Supreme" i ich demówce "True Northern",