SUICIDAL WINDS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Duban
- weteran forumowych bitew
Jednak się poddaję - wyżej 6,5/10 nie podskoczy. Jadąc do pracy myślałem inaczej. Ale mając za sobą kilka przesłuchań więcej niż 2 tygodnie temu muszę stwierdzić, że to tylko solidna płyta. I do tego robi sie w chuj nudna po +10 przesłuchaniach.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
Re:
W sumie oceniam podobnie tyle, że dla mnie to wciąż relatywnie wysoka ocena - skoro 10/10 daję "Reign In Blood" to trudno żeby taka odtwórcza łupanka na jedno kopyto dostała 8/10, nawet jeśli z jej zakupu jestem naprawdę zadowolony. Akurat sobie zapuściłem "Chaos Rising" i postanowiłem odgrzebać temat. Płyta zdecydowanie lepsza niż "Wrath Of God". Widzę, że w zeszłym roku zdążyli wysrać również kasetowy split z Throneum.Duban pisze:wyżej 6,5/10 nie podskoczy.