BEEHOOVER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: BEEHOOVER
Ktos gdzies pisal o internetowych sluchaczach muzyki czy metalu. Oto doskonaly przyklad.
woodpecker from space
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
a może tak wpływy, inspiracje, jakieś odniesienia, gatunek, dlaczego znakomite? Przez takie podejście do tematu nie chce mi się, w ogóle w takich wątkach pisać...
Moim zdaniem dwójka nieco lepsza od debiutu. Czuć w tym trochę klimatu Colour Haze, ale niestety, jest to słabsze kompozycyjnie. No i do wokalu nie potrafilem się przekonać.
Moim zdaniem dwójka nieco lepsza od debiutu. Czuć w tym trochę klimatu Colour Haze, ale niestety, jest to słabsze kompozycyjnie. No i do wokalu nie potrafilem się przekonać.
Coś tam było! Człowiek!
- Triceratops
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
no Maria, czekamy na te kilka słów 

- Triceratops
Ja tego Beehover nie sluchalem ale z czystym sumieniem moge np polecic stary , amerykanski Hoover z DC, nagrali dla Dischordu arcydzielo w gatunku hc Lurid Traversal Of Route 7, jak ktos lubi Fugazi czy Girls Against boys to smialo, cudo.
woodpecker from space