BUZZOV'EN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Fazi
- rozkręca się
- Kontakt:
Re: BUZZOV'EN
ten zespół w początkach swojej kariery był uważany za pobratymców Neurosis, a z metalem to raczej niewiele ma wspólnego 

- madmaxia
- rozkręca się
Mam nawet na kasecie album Sore, ale jakoś nigdy nie potrafiłam się w to wgłębić. Być może za trudna to była muza na etap, w którym byłam jeszcze 3 lata temu, więc może spróbuję wrócić... w każdym razie wtedy wydało mi się to masakrą 

Ostatnio zmieniony 13-06-2008, 22:26 przez madmaxia, łącznie zmieniany 1 raz.
юзал читы в CS хоть раз, пошел нахуй с ресурса-
ты пидорас!!!

ты пидорас!!!

- Adrian696
- zahartowany metalizator
no to teraz sie zaczniemadmaxia pisze: byłam

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kirk Fisher za swoje pijacko narkomanskie wybryki na scenie siedzial chyba nawet w pudle. Dzisiaj zespol nieznany i w zasadzie niezrozumiany , wiekszosc dzisiejszych "sladzowcow'" nie ma o nim kurwa pojecia a to jak byc katoludem i nie znac biblii. Zadne tam Eyehategod tylko Buzzov-en kurwa.
woodpecker from space
- Adrian696
- zahartowany metalizator
a w sumie dlaczego???Drone pisze:W sumie to tak.Triceratops pisze:Zadne tam Eyehategod tylko Buzzov-en kurwa.
że niedoceniany?? zgoda
że lepszy??? nie
żę gorszy?? nie
to ta sama liga
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- aginsiak
- w mackach Zła
At A loss miała być wznowiona przez Emetic Recs ,ale widze ze leniwie rzecz idzie.Nadal brak blizszych informacji na temat planowanej jesiennej trasy.Nie wiem czy dadza rade ogarnąc temat,nowy Weedeater w drodze,a w skladzie Buzzoven oczywiscie Dixie jest anonsowany.No chyba ze wspolna trasa ??? byloby niebezpiecznie