LEPROSO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: LEPROSO
zajebiste, gdzie to można kupić?
- Melepeta
- w mackach Zła
- Glene
- weteran forumowych bitew
Polaczenie Asphyx i Impetigo, koniecznie musze zbadac!
- Bezdech
Wytrzymałem trzy kawałki. Kwadrat sześćset. Solo w drugim kawałku ROFTL.
Się rozczarowałem się, zostanę jednak przy Gruesome Stuff Relish.
Się rozczarowałem się, zostanę jednak przy Gruesome Stuff Relish.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
- Xapapote
dobre, dobre - np tu - http://www.shop-hellsheadbangers.com/it ... &PID=17664 - za 8$Heretyk pisze:zajebiste, gdzie to można kupić?
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Bezdech
Darkthrone gra prosto, Impetigo grało prosto, tutaj jest prostacko. Jeśli to przydługie hevimetalowe solo na początku drugiego numeru miało wywołać uśmiech to się udało, co najmniej politowania.kregozmyk pisze:Bo tak miało być. Prosto, miejscami wręcz prostacko. Szorstko, obskurnie i minimalistycznie. Te "solówki", a raczej koślawe melodie pasują do klimatu całej płyty. DARKTHRONE świadomie nagrał Under A Funeral Moon, a LEPROSO świadomie poszedł w proste, minimalistyczne, kwadratowe riffy.
Też kiedyś byli debiutantami.Gruesome Stuff Relish obadam, ale tam udzielają się doświadczeni muzycy
No przecież dałem, z trudem ale dobrnąłem do końca trzeciego kawałka ;)LEPROSO to debiutanci. Daj im szansę!
Nie no, kapela niech se gra, ale z tagami takimi jak Impetigo i Asphyx to mniej więcej tak jakby moją kapelę ze studiów okeślić jako wypadkową Saint Vitus - bo powoli i Anti-Nowhere League - bo nikt nie umiał grać ;)
- Bezdech
Prostota to nie to samo, co prostactwo. Album ukradłem z netu i nie nastawiałem się na nic poza bezpretensjonalną rozrywką. Skoro mnie nudził, a w pewnym momencie wręcz zażenował, o co u mnie w przypadku tej muzyki niełatwo, to wyłączyłem i tyle - proste, nie ma tu za bardzo o czym dyskutować.
Może jeszcze kiedyś zrobię drugie podejście, ale bardziej prawdopodobne, że mój mózg zrzuci pamięć o tej kapeli do dołu z wapnem i będę musiał jakoś z tym żyć ;)
Może jeszcze kiedyś zrobię drugie podejście, ale bardziej prawdopodobne, że mój mózg zrzuci pamięć o tej kapeli do dołu z wapnem i będę musiał jakoś z tym żyć ;)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Momentami rzeczywiście zahacza to to o śmieszność, ale w sumie słuchać się da. Co nie znaczy, że mam ochotę do tego wracać po jednym przesłuchaniu, bo takowej nie mam.
- Bezdech
A, jak tylko sztuka wysoka. http://www.youtube.com/watch?v=-IKCKaur ... re=relatedkregozmyk pisze:Macie zbyt wysublimowane gusta;)
Dla elity popijającej wino pleśniowym serem ;)
- Self
- rasowy masterfulowicz
Trafiłeś w sedno. Tu filmik instruktażowy, jak poznać nadętego konesera: Pod sceną sami tacy, a na scenie dopiero jakie bufony!kregozmyk pisze:Macie zbyt wysublimowane gusta;)