11 AS IN ADVERSARIES - The full intrepid...[2010]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: 11 AS IN ADVERSARIES - The full intrepid...[2010]
bardzo interesująca recenzja. ale tak bez oceny? 6.79 czy może 7.0001?
- Scaarph
- zahartowany metalizator
jestem na nie. co prawda nie słyszałem jeszcze tego, ale wstępnie oceniam, że jest to chujnia, i radzę się z tym pogodzić.
- FENIKS
- w mackach Zła
Jak dla mnie Glorior Belli to zajebiste 'O laudate dominus'. Totalna zrzynka z Casus Luciferi ale zważywszy że już w tamtym czasie było widać że Łatain odejdzie od tego co udało mu się dokonać to zajebiście dla mnie było że wydali kopie. Potem kapela szukała swojego i chyba nie znalazła.różnej maści rzeczy pojawiały się na ich albumach i nie do końca mi się wszystko podobało.
Co do tematu to muszę dać szansę i posłuchać a nóż się spodoba.
Co do tematu to muszę dać szansę i posłuchać a nóż się spodoba.
- Scaarph
taka opinia spływa po mnie jak krew twoich bohaterów po moim chuju :PDrone pisze:Wstępnie oceniam, że jesteś debilem i radzę się z tym pogodzić.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
a muszę to w końcu przesłuchać, bo jakoś nie było okazji wcześniej
Ostatnio zmieniony 21-02-2011, 21:13 przez Ihasan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Scaarph
no ale co ty opowiadasz? ja na serio nie potrzebuję twoich litanii czy zdrowasiek za moje zdrowie. dzięki, że mnie doceniasz, ale zostawmy to. wierzę, że nie bez przyczyny z góry zakładam muzykę bohaterów tego tematu za bezwartościową, jestem przekonany, że taki jest faktyczny stan rzeczy a ja sam jestem lejem wielkiego kugla boskiej nieomylności. deal with it :)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Przesłuchałem to dwukrotnie, ale szczerze powiedziawszy nie zachwyciło mnie to, jakieś to takie płaskie strasznie bez polotu.
Ogólnie lubię tego typu eksperymenty, ale tu nie ma w mnie niczego godnego większej uwagi, ot do przesłuchania na dwa-trzy razy i można na tym poprzestać ... zapomnieć. Zastanawiam się, czy zmieniła by moje zdanie zwiększona ilość przesłuchań tej płyty ale jakoś nie chce mi się jej słuchać po raz kolejny - a może nie miałem dnia na tego typu dźwięki?!?
o wiele bardziej mi robi ich ostatnia płyta Glorior Belli to której powracam zawsze z czystą przyjemnością;
Ogólnie lubię tego typu eksperymenty, ale tu nie ma w mnie niczego godnego większej uwagi, ot do przesłuchania na dwa-trzy razy i można na tym poprzestać ... zapomnieć. Zastanawiam się, czy zmieniła by moje zdanie zwiększona ilość przesłuchań tej płyty ale jakoś nie chce mi się jej słuchać po raz kolejny - a może nie miałem dnia na tego typu dźwięki?!?
o wiele bardziej mi robi ich ostatnia płyta Glorior Belli to której powracam zawsze z czystą przyjemnością;
- Realista
- weteran forumowych bitew
Żadna rewelacja, początkowo budzi zainteresowanie by po jakimś czasie usypiać, może za mało razy tego słuchałem ale w połowie tej płyty łapie się na tym że w ogóle nie przykuwa mojej uwagi. Wole jednak Glorior Belli.
- YNKE
- w mackach Zła
od pierwszych dźwięków jestem na tak.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
heheh dobry żart :)Drone pisze:Jeszcze nie wiem, ale chyba nieco lepsze od nowego VIRUS
Słabe to, zbyt melodyjne, sztuczne, z jednej strony lekko napuszone, z drugiej szugejzowo-smutne. Kompletnie mnie nie przekonuje. Ot, taka pseudoawangarda dla studentów w powyciąganych swetrach, mieszkających u mamusi ;)
Coś tam było! Człowiek!
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
taki jego urok :)
hahahaha
hahahaha
-
- rasowy masterfulowicz
Przed Wielkim Tygodniem skorzystaj waćpan z rekolekcji w swojej parafii ;)Drone pisze:
Doskonała jest ta płyta. Jeszcze się waham, czy to najlepsza płyta 2010, ale tak czy inaczej TOP 5 bez dwóch zdań.
- white_pony
- weteran forumowych bitew
bardzo bardzo bardzo zajebisty, nowoczesny i interesujacy album. lubie taka muzyke.
do not make equal what is unequal