Illud Divinum Insanus vs Heretic
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Illud Divinum Insanus vs Heretic
Kolejny temat o Morbid Angel. Obydwa albumy mają spotkały się z chłodnym przyjęciem przez część słuchaczy, stąd pomysł na ankietę.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Illud Divinum Insanus vs Heretic
Akurat obydwa przyjąłem bardzo ciepło :)
Heretic to wspanialy album, co sie wyczynia na gitarze w Beneath the Hollow przechodzi ludzkie pojecie.
Illud na razie uwazam za bardzo dobry, zobacze jak bedzie za kilka miesiecy, wtedy zaglosuje.
Na razie Heretic > Illud = bardzo dobra plyta
Heretic to wspanialy album, co sie wyczynia na gitarze w Beneath the Hollow przechodzi ludzkie pojecie.
Illud na razie uwazam za bardzo dobry, zobacze jak bedzie za kilka miesiecy, wtedy zaglosuje.
Na razie Heretic > Illud = bardzo dobra plyta
I AM MORBID
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
zieeeeeeew.
ja rozumiem,ze sezon ogorkowy i te sprawy, ale... czy moglibyscie juz przestac wariowac? to juz nudne.
ja rozumiem,ze sezon ogorkowy i te sprawy, ale... czy moglibyscie juz przestac wariowac? to juz nudne.
-
wlasnie wrecz przeciwnie, wszyscy narzekaja ze nie maja czasu a jeszcze tyle plyt przed nimi ;)
-
- mistrz forumowej ceremonii
dokladnie.mozna sie produkowac w temacie o MAAnalripper pisze:zieeeeeeew.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
proponuje nastepna ankiete Morbid VS Angel
woodpecker from space
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
nie znam obu, 2/10
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Świetny pomysł, ale nie chce już przeginać pały.Triceratops pisze:proponuje nastepna ankiete Morbid VS Angel
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Mol
- Najprzewielebniejszy
dokładnie