Cave In - White Silence

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
YNKE
w mackach Zła

Cave In - White Silence

03-06-2011, 20:49

Obrazek

Podobno dla tej czwórki hipsterów nie ma rzeczy niemożliwych w muzyce, ja tam się nie znam a tym bardziej nie orientuję, bo przyznaję się że poznałem ich ledwie wczoraj. Co tu dużo pisać jest tu wszystko od Beatlesowskiego rocka przez hardcore, noise, sludge aż po Black Metal, tak zgrabnie i sensownie podane że jestem kupiony na starcie.
Olewam MA i udaje się do wyjebanej w kosmos krainy Cave In.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky
mistrz forumowej ceremonii

Re: Cave In - White Silence

03-06-2011, 20:59

znam ich kilka starszych płyt i w chuj mnie nie przekonywały ;)
Awatar użytkownika
YNKE
w mackach Zła

03-06-2011, 21:03

nie skreślaj za łatwo, obczaj WHITE SILENCE. Starych nie znam więc nie mędrkuję.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
black jacket
zaczyna szaleć

10-06-2011, 11:47

mam sporo sympatii do tych gosci chociaz moje ulubione krazki od nich (until your heart stops i jupiter) wyszly juz kilkanascie lat temu. white silence naprawde daje rade z kazdym kolejnym odsluchem, jest w zasadzie caly przekroj ich disko plus echa solowych plyt stevena brodskyego, muzyczny kameleon.
ODPOWIEDZ