http://www.myspace.com/mortisdei
Doswiadczona zaloga deathowa z Bydzi... Znacie? Co sadzicie? Temat zakladam z ciekawosci, bo widze nie ma. W zeszlym roku swiatlo dzienne ujrzala ich ostatnia plytka "Lost Failure" nagrana w Hertzu.
MORTIS DEI
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
MORTIS DEI
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Re: Mortis Dei
To ten nowy material juz wyszedl?
Mam jak najbardziej pozytywne zdanie o ich muzie, choc nie powiem poczatkowe nagrania specjalnie mnie nie ruszaly. Jednak od czasu Wrath Eruption jestem z nimi-hehe
Mam jak najbardziej pozytywne zdanie o ich muzie, choc nie powiem poczatkowe nagrania specjalnie mnie nie ruszaly. Jednak od czasu Wrath Eruption jestem z nimi-hehe
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Nie wiem czy znalezli juz wydawce, ale plyta juz skonczona.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
bardzo dobry polski zespół death metalowy. niedoceniony jak większość dobrych kapel pomijanych przez fanów Vader i Behemoth.