Uruk-Hai to kilku Hiszpanów którzy grają w Nazgul, niektórzy grali też niegdyś w Teitenblood. od '99 roku wydali kilka wartych przesłuchania materiałów.
http://urukhailegions.blogspot.com/
płytografia:
1999 A Night of Unholy Black Metal War (Demo)
2001 In the Side of Eternal Eclipse (Ep)
2003 Isenheim / Uruk-Hai (Split)
2006 Unholy Medieval Congregation
2010 Archi Taledra Nigra Diaboli
Uruk-Hai (Black Metal - Hiszpania)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Uruk-Hai (Black Metal - Hiszpania)
Będzie split z grecko-ateńskim Aasgard?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Morph
- Kontakt:
Jeden z najgorszych zespołów jednej z najgorszych scen na świecie :D
BTW - WTF?
http://www.metal-archives.com/bands/Wolfkhan/47601
BTW - WTF?
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Lykantrop
Ja bym wprowadził bana Wolfkhanowi na zakładanie tematów w tym dziale, bo ich poziom będzie porównywalny z tematami o Krajewski vs Wodecki.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- COFFIN
Słyszałem to dawno temu i wtedy się nawet podobało. Taka tradycyjna, stricte podziemna surówka ze smutnymi melodiami. Takie granie też ma czasem swój urok.Wolfkhan pisze:2001 In the Side of Eternal Eclipse (Ep)
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Ban jak ban, ale jakiś dzienny limit głupich postów by się przydał. ;DLykantrop pisze:Ja bym wprowadził bana Wolfkhanowi na zakładanie tematów w tym dziale, bo ich poziom będzie porównywalny z tematami o Krajewski vs Wodecki.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Chyba masz problem ze słuchem. Powiedziałbym: jeden z najlepszych zespołów stamtąd.Morph pisze:Jeden z najgorszych zespołów jednej z najgorszych scen na świecie :D
BTW - WTF?
- Morph
- Kontakt:
Ja tu się o muzyce wypowiadam a ty do mnie personalne wycieczki. Weź się chłopcze ogarnij bo tak nie wypada się zachowywać.
Give birth to something dead
- COFFIN
+1Nerwowy pisze:Ban jak ban, ale jakiś dzienny limit głupich postów by się przydał. ;DLykantrop pisze:Ja bym wprowadził bana Wolfkhanowi na zakładanie tematów w tym dziale, bo ich poziom będzie porównywalny z tematami o Krajewski vs Wodecki.
I jeszcze się skarży, że go napadają, a sam smaruje w takim tonie, że tylko człowiek w czoło się stuka.
'Come the Blessed Madness'
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Ten zespół udzielił mi swego czasu cennej lekcji, że kult "Grobowców ślepej śmierci" nie przesącza się z okładek płyt do ich zawartości. Kolejny pozbawiony tożsamości zespół z dupy, który chciałby sie załapać na jakiś kult. Obojętnie jaki.
Rąbać siekierą.
Rąbać siekierą.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
Kultem to oni mogą być jak dokonają samozapłonu albo coś w ten deseń, ale nie widzę w tym też nic specjalnie chujowego. Są setki takich kapel, więc ktoś nie pochłania kilogramami podziemnego black metalu może sobie to spokojnie olać.
- Wolfkhan
- postuje jak opętany!
Chłopaki sobie w blodę prują, mieli założyć temat, a jakiś wieśniak z dupy Wolfkhan ich uprzedził. Buraczany zjeb ze wsi o IQ <90~!
Są gwoździe, jest corpsepaint, som skóry i metal czerni, czegu tu więcej chcieć? No kurwa, śnieg wam się w lecie marzy już chyba!
Są gwoździe, jest corpsepaint, som skóry i metal czerni, czegu tu więcej chcieć? No kurwa, śnieg wam się w lecie marzy już chyba!
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
-
O to to.Lykantrop pisze:Ja bym wprowadził bana Wolfkhanowi na zakładanie tematów w tym dziale, bo ich poziom będzie porównywalny z tematami o Krajewski vs Wodecki.