FISTULA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

Re: FISTULA

29-08-2011, 14:47

dla mnie to takie połączenie fistingu i Drakuli
streetcleaner
rasowy masterfulowicz

30-08-2011, 23:27

Materiał jest doskonały, chyba bez cienia wątpliwości ich najlepszy. Szczerze mówiąc dawno nie słyszałem nic tak świeżego w tym temacie. Dzikie, brudne, ale przy tym doskonale przebojowe. Jeszcze wciąż nie kupiłem, bo czekałem czy może w SMG znów się pojawi, ale wygląda na to, że już nie. No bozia się raduje jak tylko słyszy te dźwięki, Die, You're a Fucking Cop nucę kiedy tylko muszę wyskoczyć w nocy do całodobowego, a new found of hope - kiedy spotykam się z ulubioną koleżanką, it's happening again zaraz po przebudzeniu ;) . Nie mówiąc już o kończącej, fantastycznie wysmakowanej chorobie w postaci depression session (jakie natężenie dźwięku z tymi samplami!) Można słuchać w kółko.
agaaain this is happening agaaain!!!

Szkoda, że kolejna epka Goat już była trochę bardziej bezpieczna. Mimo wszysto jednak mocno im kibicuje, w tym roku z tego co pamiętam zapowiada się jakiś splicik z Necrocannibalistic Vomitorium.
Awatar użytkownika
megawat
weteran forumowych bitew

31-08-2011, 16:45

Ale chyba nie z tym breakcore'owym Necrocannibalistic Vomitprium?
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
streetcleaner
rasowy masterfulowicz

31-08-2011, 17:10

Nie słyszałem ich ani jednego dźwięku, ale zawsze myślałem że to raczej jacyś goregrindowi popierdoleńcy z Ukrainy ;)
ODPOWIEDZ