CHURCH BIZARRE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

CHURCH BIZARRE

16-02-2008, 17:49

Church Bizarre – świetna kapela która wydała niedawno wyśmienity debiut, grają oldschoolowy Death/Black Metal w średnich tempach z obrzydliwym wokalem ,świetnym brzmieniem i lekko średniowieczną atmosferą.

Tutaj macie link do kapeli :
http://www.metal-archives.com/band.php?id=19841

http://www.myspace.com/churchbizarre
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Morph
mistrz forumowej ceremonii
Kontakt:

16-02-2008, 19:12

CB dobra rzecz, i w zasadzie tyle, z jednej strony ani nowatorskie, ale nie cholernie wtórne, niezbyt brutalne ale i nie łagodne, ot zespół "środka", ale paradoskalnie zajebiście wchodzi.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

17-02-2008, 10:28

Teraz, kiedy mam "The Final Sign Of Evil", wszystkim takim zespołom serdecznie dziękuję za uwagę.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

17-02-2008, 11:17

Ja tam wole coś nowego , niż odgrzewany kotlet , poza tym jest tylko 1 In the Sign of Evil.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

17-02-2008, 14:21

O ile mi wiadomo to SODOM jest twórcą, a odgrzewane kotlety to właśnie rzeczy w stylu CHURCH BIZARRE.

"In The Sign Of Evil" jest jedno, tak samo jak "The Final Sign Of Evil". które mną wstrząsnęło ukazując biedę obecnego metalu.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
jesterSS

17-02-2008, 14:25

Gore_Obsessed pisze: "In The Sign Of Evil" jest jedno, tak samo jak "The Final Sign Of Evil". które mną wstrząsnęło ukazując biedę obecnego metalu.
:shock:
A ja miałem cały czas wrażenie, że akurat Ty jesteś kontent z kondycji tej muzyki.
DCI Hunt

Re: Church Bizarre

11-09-2011, 20:25

Bardzo fajny zespół. Nic nowego nie wymyślili, ale nie brzmieli też jak setka innych oldskulowych kapelek, przy których mozna potupać nóżką dopóki nie skończy się piwo, a potem z czystym sumieniem zapomnieć. Od dłuższego czasu mam na półce "Sinister Glorification" i chętnie wracam do tej płyty, a kilka dni temu stałem się posiadaczem dwupłytowej kompilacji z EPkami, demówkami, rehami itd.

Po prostu lubię. Mieli w sobie to coś.
ODPOWIEDZ