We Are Satan's Prayer
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- evildead
- weteran forumowych bitew
Re: We Are Satan's Prayer
na We All Suck Penis? ;)))
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
WASP rządzi. W sumie z płyt nagranych po rewelacyjnym "KFD" znam niewiele, ale pierwszych pięć albumów to KULT. Gdybym musiał z nich wybrać dwie najlepsze to są to debiut i "The Crimson Idol" (dla mnie to płyta na miarę "Reign In Blood" tyle, że stylistyka inna), ale na szczęście nie muszę. Na tych albumach nawet ciężko jakiś słabszy utwór znaleźć...
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
debiut WASP to mega totalny wymiot szatana, razem z okladka i zdjeciami panow wykonawcow
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj łana bi sombadyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elooooooooł wiiiiiiiii ol aj nid is looooooooooov masziiin!!!!!!!!!!!!
skullll dejz!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj łana bi sombadyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
elooooooooł wiiiiiiiii ol aj nid is looooooooooov masziiin!!!!!!!!!!!!
skullll dejz!!!!!!!!!!!!!!!!!
- evildead
- weteran forumowych bitew
Dying For The World jest zajebisty - ale generalnie obniżyli po KFD loty.Conflagrator pisze:WASP rządzi. W sumie z płyt nagranych po rewelacyjnym "KFD" znam niewiele,
Intensive silence, all in blood red