Co by tu napisać? Dostałem wczoraj gratisy od Agonia records i w paczce pojawiła się dziwna płyta z dziwną okładką. Odpaliłem żeby sprawdzić i jest to bardzo ciekawa rzecz. Panowie lub Panie (nie wiem dokładnie) łupią miły dla ucha black metal. Pochodzą z Włoch i co ciekawe śpiewają w dialekcie bergamasco. Bardzo ciekawa muzyka i na pewno bardzo dobre odkrycie z mojej strony. Prędzej nie spotkałem się z tą idiotyczną nazwą.
Tu mała zajawka:
Płyta wydana przez zespół na CDR w pełni profesjonalnie.
Zna ktoś, słuchał ktoś?
Chyba sobie nawet zostawię w kolekcji.
FOSCH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
FOSCH
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lykantrop
Re: FOSCH
Nie jest najgorzej. Norwegia + wokale Mika Luttinen + przekonanie pt. "ja gdzieś to już słyszałem". Ale z braku czasu moja znajomość zakończy się na tym jutubowym samplu.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- maciek z klanu
Re: FOSCH
To racja. Uważam podobnie, mi to wystarcza!Lykantrop pisze:Norwegia + wokale Mika Luttinen + przekonanie pt. "ja gdzieś to już słyszałem".
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo