ZOMBIE INC.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ZOMBIE INC.
Ostatnio coraz rzadziej zdarza mi się kupować płyty w ciemno - gdy jednak kumpel mi ich polecił, a przeczytałem jeszcze, że to "Najnowszy zespół Martina Schirenca z Pungent Stench" postanowiłem zaryzykować i wydać te pięć dyszek więcej robiąc zamówienie w Mysticu. Nie słyszałem ani sekundy, czekam na płytkę, a moje zmysły są bardzo pobudzone. Zakładam niniejszy temat, niejako przedłużając grę wstępną i oczekiwaniu na ejakulację, która jak się spodziewam nastąpi z chwilą włożenia płyty do odtwarzacza i naciśnięcia przycisku PLAY. Znacie? Lubicie? Macie już na półkach? Zassaliście z netu?
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re: ZOMBIE INC.
Będę miał na nich baczenie i posłucham w 2017.
PS Musiałem edytować tytuł wątku, bo zabrakło kropki. Jakże to tak?!?
PS Musiałem edytować tytuł wątku, bo zabrakło kropki. Jakże to tak?!?
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Przynajmniej wyjaśniło się dlaczego takie małe zainteresowanie tematem. :)Gore_Obsessed pisze:zabrakło kropki
- Block69
Na szczęście zupełnie nie chce mi się wierzyć - czekam na płytę. Pewnie już jutro... już jutro :)
- Block69
Jedyne co jest tu dobre to oczywiście wokal, zdjęcie zespołu i okładka płyty. Brzmienie i kompozycje kuleją. Taki se przeciętny death niewarty większej uwagi.
PENIS METAL
-
- weteran forumowych bitew
Odsłuchałem dwa razy płytę i doszedłem do tego samego wniosku. Szkoda...Block69 pisze:Jedyne co jest tu dobre to oczywiście wokal... Taki se przeciętny death.
Kurwa! Jak wy się nie znacie! Właśnie odpaliłem tę płytę i już pierwszym kawałkiem jestem kupiony! Porządne brzmienie, znakomite wokale, niesamowity drive i przejmujący klimat. Jeśli tak mają brzmieć przeciętne płyty death metalowe to ja poproszę ich jak najwięcej. Leci właśnie drugi kawałek! Rewelacja! Jak pięknie się tego słucha! Wyjmijcie głowy z dup i odpalcie jeszcze raz :) W ogóle ta płyta tylko pozornie jest death metalowa. :))
Mimo tego, że sporo nowości zakupiłem w ciągu ostatniego tygodnia - wciąż powracam do Zombie Inc. Muzyka prosta, przyjemna z porywającymi riffami i wspaniałymi wokalami. Płynie tak szybko, że mam wrażenie jakbym jakiegoś MCD słuchał, a to przecież album ponad 40 minutowy. Motoryka i dosadność tego albumu miejscami przypominają mi "Soulesss" GRAVE.
- Xapapote
niedawno się zastanawiałem dlaczego nikt nie założył wontka o tym bendzie.
"Muzyka prosta, przyjemna z porywającymi riffami i wspaniałymi wokalami."
mam dokładnie takie same odczucia. Hollenthon nie trawię, a tu tak odmiana. muza z takim pankowym podejsciem. jest rokendroll.
"Muzyka prosta, przyjemna z porywającymi riffami i wspaniałymi wokalami."
mam dokładnie takie same odczucia. Hollenthon nie trawię, a tu tak odmiana. muza z takim pankowym podejsciem. jest rokendroll.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- panthyme
- w mackach Zła
Ja słuchałem, lubię, ale nie ma się nad czym rozwodzić..
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
- Adrian696
Nie ma sie nad czym rozwodzic - dobre z tendencja znizkowa. W sumie szkoda czasu, lepiej zapodac jakas klasyke.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Block69
Bo to słabe jest. Fajny koncept, teksty, okładka i fotki nie grają. Ostań przy BM, bo tam trafiasz elegancko. :)Drone pisze:No i co, nikt nie sięgnął po jedną z najlepszych tegorocznych płyt z death metalem? Dlaczego się lenicie? ;)
PENIS METAL
- Block69
Masters of Moral, Servants of Sin i Ampeauty to ja bardzo lubie ! Chyba jeszcze troche ciut niżej :)
PENIS METAL
-
Bez jaj... to jest zdecydowanie słabsze niż ostatnie PNGNT STNCH, które z kolei są cieniem takich płyt jak "Been Caught Buttering". zaraz zaczniemy gówna nazywać klasykami. :-/Drone pisze:Nie no, podium to nie jest, ale słabe też nie. Poziom płyt PUNGENT STENCH po reaktywacji mniej więcej.
Ani nie podium, ani nie słabe, ani nie poziom PUNGENT STENCH po reaktywacji. Po prostu słucha się tego zajebiście! Może za tydzień mi się znudzi i już nigdy do tego nie wrócę, ale póki co od chwili zakupu płyta ZOMBIE INC. obok ostatniego ACCUSER, NECROPHAGIA i ANAAL NATHRACK najczęściej gości w moim odtwarzaczu.Drone pisze:Nie no, podium to nie jest, ale słabe też nie. Poziom płyt PUNGENT STENCH po reaktywacji mniej więcej.
Z tą tezą też się nie zgodzę - ostatnie PS są w innym stylu, ale jakościowo niczym nie ustępują takim klasykom jak "Been Caught Buttering". :)SCREAMBLOODYGORE pisze:Bez jaj... to jest zdecydowanie słabsze niż ostatnie PNGNT STNCH, które z kolei są cieniem takich płyt jak "Been Caught Buttering". Zaraz zaczniemy gówna nazywać klasykami. :-/