DEATHCORE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: DEATHCORE
Przyznam, że o drugiej pozycji nie mam pojęcia, ale jedynka jest mi znana. Swego czasu dzięki nieśmiertelnemu mg mordowałem do nieprzytomności. Zaraz odgrzebię i odświeżę. Dziwne, że ta płyta kompletnie zaginęła. Szalona jazda. Kto nie zna , polecam sięgnąć bezzwłocznie.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
wchodziłem z zamiarem skasowania "bo po chuj dwa bliźniacze tematy o gównie" :)Drone pisze:HA HA HA, niespodzianka!
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
hehe dobre doktorze. nawet mam juz skopiowane "wszystko co ma core w nazwie oprocz grindu niech spierdala. gowno z wokalistami w koszulach w kratke i obcietych na pizde z emo grzywka". heheh.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Mam gdzieś tą niespodziankę, i tak napiszę o nurcie muzycznym a nie o tym zespole. :) Jedyna kapela deathcorowa która robi na mnie dobre wrażenie to Despised Icon, resztę można zaorać.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- __________
- zaczyna szaleć
- boroowa
heh, miałem kiedyś (20+ lat temu) niezłą jazdę na NUCLEAR DEATH, REPULSION i DEATHCORE właśnie... nawet sobie samorobnego patch'a zrobiłem z logo tych ostatnich... <lubię to>
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
^^^ o to to, pierdolone horrified zarządzało, o Laurze nie zapominając, tuliła do piersi ,niczym "matka"...
- koreaniec
- w mackach Zła
Ło jezu basista mógłby nastroić instrument/trzymać tonacjęDrone pisze:Uściślijmy: to nie jest żaden deathcore, jak się go dziś rozumie. Wystarczy włączyć to, żeby poczuć ogień:
http://www.youtube.com/watch?v=mTOewWK0Nac
Dla mnie sraka przerzadkiej konsystencji.
Lefthandpathyoga
- koreaniec
- w mackach Zła
No dobra drugi numer trochę lepszy. Ale żeby na to polować.... nieeeee
Lefthandpathyoga
- megawat
Nie tylko basista, ale i gitarzysta mógłby nastroić przed nagraniem swój instrument. Gdyby nie to, to pewnie posłuchało by się z przyjemnością. Szkoda bo lubię taką szkołę grania i muzykę z tych lat.
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".