CLAWS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: CLAWS
doooobre łojenie!
- Block69
- zahartowany metalizator
Nic specjalnego. Jest OK, ale płyty bym nie kupił. Popatrzałem se w jakich innych kapelach gość jeszcze grał i dużo bardziej zainteresowała mnie muza ACID WITCH i HOODED MENACE także jakiś pożytek z tematu jest.
PENIS METAL
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
gitary mielą ładnie, wokal zajebisty, ale te bębny to nie wiem kto tak splackował dziwnie (chociaż na tym pierdolonym myspace to różne rzeczy się mogą wydawać) - generalnie zaczynam się czuć dziwnie bo powstaje coraz więcej zajebistych klonów starej Szwecji, rynek zalewają reedycje szwedzkich rarów i do niedawna kultowych demówek, i kurwa.... boję się przesytu tego dobrobytu... 

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Mam podobne odczucia. No cóż bum minie kilka co lepszych (przynajmniej taka mam nadzieje) kapel zostanie i przyjdze czas na coś innego. A Claws? Kolejna dobra płyta w staro-szweckich klimatach, ja słucham z dużą przyjemnoscią. Nie tak dobre jak Tormented ale poziom trzyma...Olo pisze: generalnie zaczynam się czuć dziwnie bo powstaje coraz więcej zajebistych klonów starej Szwecji, rynek zalewają reedycje szwedzkich rarów i do niedawna kultowych demówek, i kurwa.... boję się przesytu tego dobrobytu...
-
- mistrz forumowej ceremonii
A u sąsiadów z południa można kupić za 6 ojro EP The Funeral Barge. Jakie to wszystko tanieMaria Konopnicka pisze:Jeszcze nie, ale to temat o CLAWS. Co jest chłopaki ? Kliknijcie sobie ten link, który wkleiłem - przesłuchajcie kawałek z płytki - napiszcie, że zajebiste i zamówcie sobie CD za 35 zł w SELFMADEGOD . Czy ja oczekuję zbyt wiele?

- lucass
- weteran forumowych bitew
Katuje ten album w kółko, odłoże jake kabone i z SMG zrobie paczke uwzgledniajac ta płyte. Powtarzałem juz kilkukrotnie, ze AitN łamie mi kości, nie raz. Wstrzymam sie jeszcze z umieszczeniem krązka w scisłej czołówce bo sporo rzeczy jeszcze nie słyszałem z tego roku i nadrobie to ale szanse na TOP tego roku sa bardzo duze. Takie staro szkolne granie rajcuje mnie strasznie, tutaj zajebistym plusem jest brzmienie, jak dla mnie genialne. Mocno brudne ale przy tym zajebiscie ciezkie, zdołowane acz klarowne. Apropos bebnów tez sa fajnie zrobione, nagłosnione. Lubie taki głeboki werbel i tutaj pasuje jak ulał. do tego ten pogłosik baniaków robi fajna przestrzen. Mocno bujaja tutaj takie powiedzmy, GROOVE patenty:) Lasse faktycznie jest niezłym skurczybykiem, bo i Hooded Menace i Acid Witch tez mocnymi pozycjami sa.
LEGALISE DRUGS & MURDER
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Zakupiłem sobie niedawno "Absorbed in the Nethervoid" na CD. I mam pytanie do tych, którzy posiadają tę wersję - u Was też okładka jest czarno-biała? Tak to zostało wydane?
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
Tez sobie płytę kupiłem. Nic nowego, ale po prostu lubię takie granie i absolutnie nie żałuję wydanej kasy.lucass pisze:Katuje ten album w kółko, odłoże jake kabone i z SMG zrobie paczke uwzgledniajac ta płyte. Powtarzałem juz kilkukrotnie, ze AitN łamie mi kości, nie raz. Wstrzymam sie jeszcze z umieszczeniem krązka w scisłej czołówce bo sporo rzeczy jeszcze nie słyszałem z tego roku i nadrobie to ale szanse na TOP tego roku sa bardzo duze. Takie staro szkolne granie rajcuje mnie strasznie
-
- postuje jak opętany!