KAAMOS (SWE)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
KAAMOS
Znowu widzę poważne niedopatrzenie. Jeden z najlepszych zespołów DM a tu tematu brak. Panowie wymiatają DM tak jak należy, czyli z wykopem i bez blastów. Dyskografia wiadoma - 2 albumy, MCD i trochę mniej wymiarowego stuffu. Kopie, gwałci, przeżuwa i zwraca. Założyłbym sondę ale mi się nie chce, i tak wiadomo że odpowiedź może być tylko za, nigdy przeciw.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
-
Cthulhu
Słyszeliście chłopy nową epke? Rozpierdala! Trwa tylko 20 min, ale i tyle wystarczy, żeby po przesłuchaniu zbierać zęby z podłogi. Tak powinien wyglądać powrót do grania - bez zbędnego cukru, cały czas wyczuwalny styl Kaamos, soczyste brzmienie i świetna motoryka kawałków. Bania sama chodzi!
Na myspace jest zresztą jeden wałek
http://www.myspace.com/kaamos666
[Edited on 13-12-07 by Hildr]
Na myspace jest zresztą jeden wałek
http://www.myspace.com/kaamos666
[Edited on 13-12-07 by Hildr]
- Revenant
- postuje jak opętany!
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re:
Przede wszystkim za sprawą wieńczącego dzieło "Spiritual funeral". Duszno panie...Cthulhu pisze:Słyszeliście chłopy nową epke? Rozpierdala! Trwa tylko 20 min, ale i tyle wystarczy, żeby po przesłuchaniu zbierać zęby z podłogi.
Tak w ogóle to przeprosiłem się z tym zespołem. Jak wyszedł debiut to słyszałem parę próbek i mnie nie zainteresowały. Teraz patrzę na ich twórczość zupełnie inaczej.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
-
SCREAMBLOODYGORE
- weteran forumowych bitew
KAAMOS (SWE)
Potężny Kaamos już dawno uśpiony a ja wykopałem dziś z grobu stary wywiad który zrobiłem z Konstantinem dla Ritual Murder Zine gdzieś tak rok przed rozpadem. Nic wielkiego ale może ucieszy jakiegoś śmierćmetalowego nekrofila. Hail Mighty KAAMOS!!!

- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Re: KAAMOS (SWE)
dzięki