Zespół death metalowy ze Szwecji grający po Amerykańsku. Grali u nas niedawno jako support przed Demonical przed nieliczną publicznością i dobrze wypadli. Z płyt studyjnych robią trochę mniejsze wrażenie, taka solidna druga liga.
http://www.youtube.com/watch?v=YlL8dShoIqA
VOLTURYON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
VOLTURYON
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Re: VOLTURYON
Ja tam lubię drugą ligę, czasem ciekawsze rzeczy tam się dzieją niż w pierwszej.
- Headcrab
- Kontakt:
Jak lubisz to sprawdź ten zespół i daj znać jakie wrażenia bo coś mi się temat nie chce rozkręcić.;)
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Ano obadałem trochę na YT i z pewna taką dozą nieśmiałości zauważam, że chłopacy idą w stronę metalcore/deathcore, czy jak to tam zwał. Coraz więcej melodyjek, pojawiają się typowe dla tej estetyki "wrzaski". Na moje oko (ucho) w tym kierunku to idzie.
- Headcrab
- Kontakt:
Na szczęście te wycieczki w metalcore/deathcore występują w niewielkich ilościach i nie są specjalnie szkodliwe.
Widziałem ich na żywo - właśnie przed wspomnianym koncertem Demonical i zrobili na mnie dość pozytywne wrażenie. Refleksję miałem jednak taką, że z płyty raczej nie chciałoby mi się ich słuchać.