VOLTURYON

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

VOLTURYON

15-11-2011, 22:43

Zespół death metalowy ze Szwecji grający po Amerykańsku. Grali u nas niedawno jako support przed Demonical przed nieliczną publicznością i dobrze wypadli. Z płyt studyjnych robią trochę mniejsze wrażenie, taka solidna druga liga.

http://www.youtube.com/watch?v=YlL8dShoIqA
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

Re: VOLTURYON

15-11-2011, 23:05

Ja tam lubię drugą ligę, czasem ciekawsze rzeczy tam się dzieją niż w pierwszej.
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

16-11-2011, 00:55

Jak lubisz to sprawdź ten zespół i daj znać jakie wrażenia bo coś mi się temat nie chce rozkręcić.;)
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
Jimmy Boyle
rasowy masterfulowicz

17-11-2011, 16:59

Ano obadałem trochę na YT i z pewna taką dozą nieśmiałości zauważam, że chłopacy idą w stronę metalcore/deathcore, czy jak to tam zwał. Coraz więcej melodyjek, pojawiają się typowe dla tej estetyki "wrzaski". Na moje oko (ucho) w tym kierunku to idzie.
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

19-11-2011, 21:07

Na szczęście te wycieczki w metalcore/deathcore występują w niewielkich ilościach i nie są specjalnie szkodliwe.
Maria Konopnicka

20-11-2011, 01:55

Widziałem ich na żywo - właśnie przed wspomnianym koncertem Demonical i zrobili na mnie dość pozytywne wrażenie. Refleksję miałem jednak taką, że z płyty raczej nie chciałoby mi się ich słuchać.
ODPOWIEDZ