ZEKE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
ZEKE
ZEKE czyli grupa amerykańskich popaprańców grających old-schoolowy hardcore punk. Powstali w 1993 roku, w Seattle i grają do dziś. Znani są z ekstremalnie szybkich partii gitarowych, łączonych z hard rockiem, niekiedy również blues-rockiem, porównywani są często do Motörhead:-) Znacie/nie znacie, lubicie/nienawidzicie?

-
Re: ZEKE
i o to chodzi:-)

- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Znam i mam tylko "'Til The Livin' End" często jest dostojnym gościem w aucie mym. Chyba zaraz skoczę do samochodu i wezmę, bo chętnie bym porozpierdalał meble w mieszkaniu. ;)
support music, not rumors
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
"Dirty Sanchez" jest przekozacką płytą - zdrowa dawka czadu, do stosowania rano i wieczorem. "Flat Tracker" też znam, ale jakoś mniej mnie rusza, może pora odświeżyć?
-
Taaa... "Dirty Sanchez" ma kopa! odświeżać... odgrzewać... Ja tam uwielbiam wszystko co wpuścili nawet bardziej od np takiego rewelacyjnego DISFEAR z którymi bądź co bądź dzielili spliciora:-)